Posta Romana trimite "bani rapizi" cu GMP/Ashley
Vineri, 28 Octombrie 2005

Posta Romana trimite bani rapizi cu GMP/Ashley(AdPlayers.ro ) GMP, mai nou GMP/Ashley Bucharest, a semnat campania de promovare a serviciilor financiare ale Postei Romane pentru mandat on line si mandat electronic. Colaborarea dintre GMP si Posta Romana a inceput in luna aprilie, cand, potrivit reprezentantilor GMP, agentia a fost selectata pentru servicii de strategie si creatie in urma unei licitatii.

Campania sub titlul “Bani Rapizi” prezinta trei mari personalitati ale culturii romanesti - Ion Luca Caragiale, George Enescu si Mihai Eminescu - intr-un context creativ inedit, in care li se alatura elemente moderne ce sugereaza viteza: o masina sport, o motocicleta si o pereche de role. Machetele transmit ideea de “transfer rapid de bani” folosind un tratament grafic apropiat de cel de pe bancnote.

Posta Romana trimite bani rapizi cu GMP/Ashley

„Am incercat transmiterea mesajului comercial al acestei campanii pentru Posta Romana intr-o maniera noua si surprinzatoare” a declarat Daniela Nedelschi , Senior Art Director, GMP/Ashley Bucuresti. “Ne adresam unui public tinta inteligent, cu simtul umorului, care apreciaza ineditul si atunci cind acesta apare in comunicarea publicitara”

Posta Romana trimite bani rapizi cu GMP/Ashley

Echipa care a colaborat la realizarea campaniei a fost formata din Emilian Arsenoaiei - Creative Director, Daniela Nedelschi-Senior Art Director, Andreea Bagita -Copywriter, Mirela Angelescu-Client Service Director, Andreea Boala- Account Executive.

( Iulian Toma )


PUBLICITATE: