Pleaca Raiffeisen din Epa, sau nu? Raiffeisen cauta partener strategic in Epamedia.
Miercuri, 27 Iunie 2012
 (Adplayers, Iulian Toma) Dupa un 2011 care a adus multe pierderi in industria de media, si implicit in outdoor, Raiffeisen International cauta solutii cu investitiile in afacerile de publicitate. Un partener strategic in Epamedia.

Pleaca Raiffeisen din Epamedia, sau nu? Contactat pentru a lamuri care sunt intententiile proprietarului Raiffeisen cu investitiile in compania de publicitate outdoor, Bogdan Vasile, CEO Epamedia Romania (Euromedia, Betacons), raspunde:
„Intradevar, ownerul grupului Epamedia International a demarat o actiune prin care isi propune evaluarea posibilitatii de a gasi un parteneriat strategic pentru activitatile internationale ale grupului”.

Dupa cum afirma oficialul Epamedia, in niciun caz nu este vorba de lipsa de bani. „Raiffeisen International este una din cele mai puternice institutii financiare din Europa si nu duce lipsa de capital. Obiectivul principal este acela de a creste mai departe si de a nu opera numai la nivelul CEE markets ci la un nivel paneuropean”, a conchis Bogdan Vasile, pentru adplayers.

 Mai mult in Outdoor


PUBLICITATE: