Peste 200.000 solduri de cont, sume sau rulaj, date de Robotul BT Livia pe Facebook Messenger si Skype
Luni, 12 Martie 2018


Cele mai solicitate informatii au fost despre soldul contului curent, rulajul pe card, IBAN, popriri si ratele aferente imprumuturilor. 

adplayers. info

Peste 200.000 de raspunsuri la intrebari despre conturile, produsele si serviciile de la Banca Transilvania au fost oferite clientilor de robotul Livia de la BT®, prin Facebook Messenger si Skype, in acest an, anunta responsabilii de comunicare ai bancii.

Potrivit reprezentantilor BT, cele mai solicitate informatii au fost despre soldul contului curent, rulajul pe card, IBAN, popriri si ratele aferente imprumuturilor. 

Livia de la BT® ofera informatii despre IBAN-ul si soldul conturilor curente in lei, euro sau dolari; sumele de plata aferente cardurilor de credit; numarul punctelor de loialitate acumulate pe cardul de cumparaturi STAR; detalii despre rate, dobanzi, comisioane la credite sau popriri, respectiv cursul valutar.

Confidentialitatea informatiilor primite de clienti este asigurata de codul unic de identificare (CIF), dublat de cel primit pe telefon; este necesar ca ambele sa fie completate la initierea comunicarii cu robotul. Fiecare client BT are un cod unic de identificare si reprezinta o combinatie de sapte cifre care apar in IBAN-ul propriului cont curent. CIF-ul se regaseste pe extrasul de cont curent si poate fi aflat astfel: prin BT24, in oricare sediu BT, prin email (contact@btrl.ro) sau telefonic (0264.308.028).

Clientii care au interactionat pana acum cu Livia de la BT® si au primit informatiile de care aveau nevoie nu au mai fost nevoiti sa contacteze echipa call center sau sa vina la sediile Bancii Transilvania, informatiile fiind la indemana non-stop datorita robotului.

Clientii Bancii Transilvania legatura cu robotul Livia, astfel:

•            Prin Facebook: like la pagina Livia de la BT → Messenger → Start → Inregistrare (din meniul care apare afisat) → completare cu codul de identificare financiara → completare cu codul de validare primit pe telefon → adresare intrebare in scris

•            Prin Skype: se adauga Livia de la BT in lista de contacte → Start → Inregistrare (din meniul care apare afisat) → completare cu codul de identificare financiara → completare cu codul de validare primit pe telefon → adresare intrebare in scris

Conform reprezentantilor bancii, robotul Livia de la BT® contribuie la dezvoltarea deprinderilor de gestionare personala a informatiilor de care clientii au nevoie in relatie cu Banca Transilvania. Lansat in mai 2017, Robotul Livia de la BT reprezinta una dintre optiunile pe care clientii Bancii Transilvania le au la dispozitie pentru a interactiona cu banca, celelalte fiind sucursalele si agentiile, echipa call center, platforma de intrebari si raspunsuri Intreb BT si social media.

Mai mult in Digital, Interactive


PUBLICITATE: