OMD Romania recupereaza in instanta sute de mii de lei de la agentia Ador Media Cluj
Joi, 07 Mai 2009
 (AdPlayers.ro, Iulian Toma)

OMD Romania a dat in judecata o agentie din Cluj, pentru recuperarea unor debite restante, potrivit unor surse apropiate agentiei de media, parte a grupului de media Omnicom Media Group (OMG). Contactat de catre AdPlayers, Cristian Mucichescu (foto), Managing Director la OMD Romania a confirmat actionarea in instanta a companiei Ador Media din Cluj. 

„Da, este adevarat. De curand, am actionat in instanta o companie care a achizitionat anul trecut spatiu de media prin OMD Romania” a declarat pentru AdPlayers, Cristian Mucichescu. „Este vorba de o agentie care se numeste Ador Media SRL, companie cu sediul in Cluj, care a acumulat debite restante nu neaparat mari, pentru ca am fost prudenti. O instanta comerciala a tribunalului din Cluj a luat o decizie in urma careia compania respectiva a fost somata sa achite debitele restante in termen de zece zile”.

Intrebat la cat se ridica nivelul debitelor restante, executivul agentiei de media a evitat sa ofere valoarea exacta, insa a precizat ca suma se ridica la cateva sute de mii de lei (RON). Managerul OMD a refuzat sa ofere detalii privind numele contului sau conturilor de media pentru care agentia de media isi va recupera banii in instanta, pentru a nu crea prejudicii companiei beneficiare care ar fi putut achita agentiei din Cluj serviciile de media.

„Cred ca este foarte important ca astfel de cazuri sa fie cunoscute pentru ca o companie sa nu poata repeta astfel de situatii neplacute si cu alti jucatori din piata de media”, a conchis Mucichescu. 

Ai de recuperat debite restante in publicitate si alte servicii de marketing sau comunicare, si esti in posesia deciziei unei instante comerciale in acest sens? Pentru ca astfel de cazuri sa fie cunoscute si de alti colegi de breasla din industrie, trimite-ne cazul tau la info [at] adplayers.ro sau la:


PUBLICITATE: