Noi rapoarte RECMA de competitivitate in licitatii
Marti, 28 August 2012

( adplayers, Iulian Toma) Compania de cercetare RECMA
a finalizat de curand doua rapoarte noi privind competitivitatea locala si regionala in licitatii de media a agentiilor de media: The Compitches 2011 si Network Diagnosis.

Disponibile si pentru Romania i
ncepand din luna august , in cadrul rapoartelor sunt investigate un numar de 686 de agentii de media din 44 de tari ale lumii, clasificate pe patru nivele de profil: Dominant, Bun, Mediu si Minim (Emergent).

Care sunt retelele care au performat cel mai bine in licitatiile din 2011 dar si in ultimii 3 ani, sau daca este competitia agentiilor de media in licitatii dominata de una sau mai multe retele, sunt intrebari la care puteti gasi raspunsuri in paginile The Compitches 2011, raportul global privind competitivitatea in licitatii a agentiilor de media intocmit de RECMA in aceasta vara.

Pentru comparatii intre agentii, compania de cercetare in comunicare recomanda „Network Diagnosis”, un al doilea raport de analiza in baza mai multor criterii. In cei trei ani de investigatii, rapoartele RECMA privind competitivitatea in licitatii au devenit un instrument de referinta al industriei de media pentru multi investitori in comunicare internationali.

Mai mult in Business


PUBLICITATE: