Mutare la varful Kubis. Talida Cristea a fost numita Chief Operating Officer.
Luni, 29 Martie 2021

 

Credit. Kubis. 

Incepand cu ianuarie 2021, Talida Cristea ocupa pozitia de Chief Operating Officer, din care va coordona operatiunile agentiei. In echipa KUBIS de aproape 9 ani, Talida a ocupat, inca din 2017, pozitia de Client Service Director

AdPlayers. info

Mutare la varful Kubis. Incepand cu ianuarie 2021, Talida Cristea ocupa pozitia de Chief Operating Officer, din care va coordona operatiunile agentiei conduse de Vlad Popovici. In echipa KUBIS de aproape 9 ani, Cristea a ocupatpozitia de Client Service Director, inca din 2017.

“Sunt recunoscatoare pentru acest nou rol si pentru parteneriatul pe care il am cu echipa de management si sunt increzatoare ca putem construi mai departe cea mai buna versiune a acestei companii.” spune Talida Cristea, noul COO KUBIS.

,,KUBIS este intr-o noua faza de dezvoltare, in care potentialul de crestere si de creare de valoare este extraordinar, atat prin oamenii talentati, inovativi si pasionati, cat si prin energia si dedicarea investite in a scoate cel mai bun produs creativ cu impact pozitiv in obiectivele de business ale clientilor nostri.”

„In cei deja treisprezece ani de la infiintare, KUBIS a evoluat constant, ajungand una dintre cele mai relevante agentii de publicitate din Romania, iar succesul si reputatia se datoreaza in primul rand oamenilor care au construit si dezvoltat incontinuu aceasta companie.

Talida este deja de noua ani in echipa, practic si ea si agentia au crescut impreuna. Am incredere ca numirea ei in rolul de Chief Operating Officer va accelera trendul ascendent si va maturiza si mai mult produsul creativ al agentiei. In curand, vom anunta si alte schimbari de foarte bun augur pentru KUBIS.” a declarat Vlad Popovici, Managing Partner, Kubis.

Mai mult in Business, Management, Oameni

 


PUBLICITATE: