Motoractive da leasing pe 7 ani QMC
Joi, 22 Februarie 2007

Motoractive da leasing pe 7 ani QMC

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Motoractive Leasing comunica produsul de finantare auto pe 7 ani cu agentia de publicitate QMC. Lansat în premiera în luna februarie, potrivit oficialilor de relatii publice de la The Practice, noul produs este sustinut în planul comunicarii printr-o campanie integrata în presa, radio, internet si prin direct mailing.

Obiectivele campaniei, spun reprezentantii Motoractive, constau în crearea de notorietate pentru noul produs, precum si de diferentiere a companiei fata de competitori, Motoractive Leasing fiind prima companie de profil care a lansat pe piata a leasingului pe 7 ani.

Conform autorilor, desfasurata în perioada 7 februarie - 31 martie 2007, campania este prezenta atât în presa nationala, cât si în cea locala; pe postul de radio KissFM; pe site-urile evenimentulzilei.ro, ghiseulbancar.ro, masini.ro, stiriauto.ro. În ceea ce priveste campania de direct mailing, newsletterele online vor fi trimise abonatilor stiriauto.ro, chip.ro, newz.ro, ghiseulbancar.ro.

Concept

Dupa cum spun autorii campaniei, macheta de presa “leasing pe 7 ani” are la baza conceptul “Circuitul de Formula 1”. S-a dorit astfel o pozitionare a companiei ca lider pe piata de leasing si o comunicare sugestiva a promptitudinii si calitatii serviciilor de finantare asigurate de Motoractive, parte a GE Money.

Astfel, explica responsabilii de comunicare, „lungimea circuitului de finantare este între 12- 84 luni”, „calificarea are timpi record”, de doar 24 de ore, „suportul tehnic la stand” este asigurat de echipa de profesionisti Motoractive, iar raspunsurile la solicitari - oricât ar fi acestea de complexe - sunt foarte rapide!

Andrei Dobrescu – Art Director la QMC, agentia de advertising a Motoractive declara: „Vizualul dezvolta conceptul de circuit de Formula 1 cu elemente grafice specifice si în forma conturului cifrei sapte. Elementele cheie ale mesajului subliniaza accesibilitatea acestui tip de finantare prin sloganul “Intra în cel mai accesibil circuit de finantare!, dar si rapiditatea cu care se desfasoara formalitatile, prin dinamismul graficii”.

AdFile

Advertiser: Motoractive

Titlu: leasing pe 7 ani

Agentie: QMC

Carmen Voicu - Strategie de Comunicare,

Andrei Dobrescu - Art Director,

Andrei Radu - Copywriter

Andreea Belei - Account Manager.

Perioada campaniei: 7 februarie - 31 martie 2007

AdPlayersFile

Motoractive da leasing pe 7 ani QMC

QMC

Înfiintata în 2002, QMC (www.qmc.ro) este o agentie de publicitate cu un portofoliul de servicii ce includ strategie de marketing si comunicare, campanii integrate TV, Print/Radio/Outdoor, Promotii, si comunicare online.

Cu o echipa formata din 15 angajati, agentia condusa de Carmen Voicu – Presedinte îi are ca sefi de departamente pe Andreea Belei – Client Service si Andrei Dobrescu – Creatie.

Portofoliul actual de clienti al agentiei include nume cum sunt Motoractive Leasing, Certinvest, Delta Asigurari, Delta Addendum Asigurari Generale, Prooptiki Romania, Vincon Vrancea SA, Abbey Rom, Orlando Import Export, si altii.

Motoractive

Motoractive IFN SA, parte a GE Money, divizia internationala de servicii financiare a concernului General Electric (NYSE: GE), are o capitalizare de peste 16 milioane Euro si o retea nationala de 14 birouri. Motoractive ofera servicii pentru peste 15.000 de clienti pornind de la persoane fizice, întreprinderi mici si mijlocii, pâna la companii multinationale.

GE Money (www.gemoney.com) detine active în valoare de 190 miliarde USD si este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare pentru consumatori, retaileri si dealeri auto din 54 de tari. Cu sediul în Stamford, Connecticut, SUA, GE Money ofera la nivel global o gama larga de produse, printre care se numara carduri de credit, credite de consum, credite si leasing auto, credite ipotecare, carduri corporate, credite de consolidare a datoriilor, împrumuturi pentru nevoi personale cu garantii imobiliare, produse de asigurare complementare produselor de credit.


PUBLICITATE: