Men in Black face 1,5 Mil. EUR, din BTL
Miercuri, 05 Decembrie 2007
.Men in Black face 1,5 Mil. EUR, din BTL.Men in Black face 1,5 Mil. EUR, din BTL.

/Foto: Cristian Lica (foto stanga), Gabi Pricop (foto drepata), Bogdan Kisescu (foto jos), - Managing Partners, Men in Black

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Men in Black face 1,5 Mil. EUR, din BTL„Pentru anul 2007, am depasit deja 1.5 Mil. EUR cifra de afaceri”, a afrmat pentru AdPlayers Bogdan Kisescu de la Men in Black, unul dintre cei trei parteneri fondatori ai agentiei de BTL. „In 2006, in 5 luni de la infintare, la sfarsitul anului trecut compania a depasit 700.000 deEUR cifra de afaceri”.

Men in Black s-a infiintat in august 2006, dupa cum spun fondatorii companiei  - Cristian Lica, Gabi Pricop si Bogdan Kisescu, cu participatii egale in companie. Agentia are acum 25 de angajati permanenti, inclusiv in 6 mari orase din Romania - Constanta, Iasi, Brasov, Cluj, Timisoara si Craiova, insa compania isi desfasoara activitatea in toata tara.

„Ne-am inceput activitatea ca promoteri la defuncta D'Arcy in perioada 97-98”, sustine Bogdan Kisescu, despre cum au inceput cariera cei trei parteneri ai agentiei Men in Black. „Am continuat la D'Arcy ca junior, account executive, account manageri, account supervizori  pana in 2003, cand, impreuna cu Directoarea Departamentului de BTL de la D'Arcy, am decis sa incercam fondarea departamentului de BTL la Saatchi&Saatchi”.

„Acolo ( la Saatchi&Saatchi) ne-am continuat activitatea ca Account Supervisor pana la fondarea Men In Black in 2006”, povesteste Kisescu. „Eu sunt singurul care am facut o pauza de 8 luni in acest interval ca Account Director de BTL la GMP.”

„Am vrut sa fim furnizorul pe care l-am cautat noi cand eram intr-o agentie!”, spune, despre crezul agentiei, unul dintre fondatorii Men in Black. „Facem outsourcing de BTL pentru mai multe agentii mari, dar lucram si pentru cativa clienti in mod direct”.

Men In Black  lucreaza cu Ogilvy PR, Scala JWT, GMP, Odyssey, Lowe, TBWAMerlin, iar „cu ultimele trei lucram chiar foarte mult”, adauga Kisescu. „Avem clienti Directi pe ING Retail si Alexandrion. Am mai lucrat pentru Ulker, Porshe Romania, Seat si multi altii.

PUBLICITATE: