Media Consulta semneaza pe 3 Mil. EUR cu Agentia Europeana de Siguranta a Aviatiei
Luni, 23 Februarie 2009
 (AdPlayers.ro, Irina Toma)

Agentia Europeana de Siguranta a Aviatiei (AESA) incheie un contract cu Media Consulta (MC) incepand cu 2009, se arata intr-o informare a companiei remisa AdPlayers.

Aflata in centrul politicii aeronautice a Uniunii Europene activitatea si misiunea AESA include stabilirea, monitorizarea si respectarea unor standarde superioare de siguranta si protectie a mediului pentru aviatia civila din lumea intreaga.

Potrivit informarii, Agentia de aviatie a Uniunii Europene a alocat un buget de peste trei milioane de euro retelei internationale de agentii Media Consulta pentru organizarea de evenimente in urmatorii patru ani in intreaga Europa. MC concepe si organizeaza pentru noul client conferinte, expozitii si seminarii in toata Europa, obiectivul fiind acela de a crea si promova un dialog mai eficient cu toate grupurile de interes si cu cetatenii.

Sub auspiciile biroului central MC din Berlin, toate birourile MC din Europa isi asuma responsabilitatea de a organiza si implementa in totalitate evenimentele care includ deasemenea calatorii de presa si dineuri de gala. In acest scop, MC selecteaza lectori invitati si moderatori si se ocupa de dezvoltarea si productia grafica a brosurilor, materialelor publicitare, a emblemelor pentru standurile de la targuri si de prezentarile pe internet.


PUBLICITATE: