McCann PR a preluat comunicarea brandului vinicol de tara „Wine of Moldova”
Luni, 24 Iulie 2023

Imola Zoltan, Managing Director McCann PR: „Suntem incantati sa anuntam colaborarea cu Oficiul National al Viei si Vinului. Suntem convinsi ca experienta si pasiunea noastra in comunicare, impreuna cu portofoliul lor impresionant de crame si vinarii vor crea o sinergie puternica si vor aduce un plus valorii industriei vinicole.”

AdPlayers. info

Oficiul National al Viei si Vinului din Republica Moldova se alatura clientilor Diviziei Consumer Lifestyle din cadrul agentiei de comunicare integrata McCann PR. Parteneriatul a debutat in luna mai si include servicii de PR si comunicare, cu obiectivul de a promova vinurile moldovenesti de calitate si brandul vinicol de tara, „Vinul Moldovei – O legenda vie”, in Romania.

Agentia condusa de Imola Zoltan va dezvolta campanii de PR, Media Relations, campanii in Social Media, colaborari cu influenceri si va asigura vizibilitatea brandului inclusiv prin participarea la evenimente de specialitate din industria vinicola sau prin activari de brand.

Imola Zoltan, Managing Director McCann PR: „Suntem incantati sa anuntam colaborarea cu Oficiul National al Viei si Vinului. Suntem convinsi ca experienta si pasiunea noastra in comunicare, impreuna cu portofoliul lor impresionant de crame si vinarii vor crea o sinergie puternica si vor aduce un plus valorii industriei vinicole. Suntem nerabdatori sa dezvoltam campanii care sa evidentieze calitatea care caracterizeaza vinurile reunite sub brandul Wine of Moldova si care sa consolideze pozitia acestuia pe piata din Romania.”

„Parte din angajamentul nostru, la nivel institutional, este sa promovam vinificatorii prin parteneriate solide, care sa creeze punti de comunicare intre producatorii moldoveni si consumatorii de pe alte piete. Iar Romania este o piata deosebit de importanta pentru noi, cu 10% din volumul total de vin imbuteliat moldovenesc exportat la nivelul anului 2022 ajungand pe mesele romanilor. Dincolo de rezultatele de business, care ne arata apetitul in crestere pentru vinurile moldovenesti premium, pentru noi este important ca Wine of Moldova sa devina un nume recognoscibil pentru consumatorii romani – sinonim cu vinuri de calitate ireprosabila. De aceea, ne bucuram sa facem acest pas alaturi de McCann PR si suntem increzatori ca vom construi un parteneriat durabil, care ne va permite sa avem o prezenta mai puternica si de impact pe piata locala.”, a declarat Elizaveta Breahna, Director ONVV.

Conceput dupa modelul unor institutii similare din domeniul vitivinicol din principalele tari producatoare de vin la nivel global, Oficiul National al Viei si Vinului (ONVV) reprezinta un portofoliu extins de producatori de peste Prut, cu peste 200 de crame si vinarii cu traditie, dar si nume noi in industrie. Toate acestea au in comun pasiunea pentru vinuri de calitate, produse din soiuri cultivate cu grija.

McCann PR va dezvolta campanii de PR, Media Relations, campanii in Social Media, colaborari cu influenceri si va asigura vizibilitatea brandului inclusiv prin participarea la evenimente de specialitate din industria vinicola sau prin activari de brand.

Wine of Moldova, prin Oficiul National al Viei si Vinului, este cel mai nou brand care intra in portofoliul de clienti ai Diviziei Consumer Lifestyle din cadrul agentiei McCann PR, infiintata in anul 2021, pentru a asigura servicii de comunicare clientilor din sfera Consumer Lifestyle – Retail, Consumer Goods si Lifestyle.

Infiintata in 2004, McCann PR este una din principalele agentii de comunicare integrata din Romania si regiune, afiliata la reteaua globala Weber Shandwick. Agentia are un portofoliu comprehensiv de activitate in comunicare Health, Tech, FMCG, Sport & Lifestyle si reputatie si consultanta corporativa pentru un portofoliu extins de clienti. De-a lungul anilor, McCann PR a fost distinsa cu o serie de recunoasteri interne si internationale si se bucura de o retea extinsa de parteneriate de comunicare si colaborare.

Mai mult in Licitatii, Business, Camoanii, PR


PUBLICITATE: