Marcel Straut si-a transferat toate obligatiile catre avocati
Joi, 02 Aprilie 2009
 (AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Marcel Straut (foto), fostul sef al grupului Bigger cu activitati inchise in prezent in publicitate, a lasat avocatilor rezolvarea tuturor problemelor generate de inchiderea agentiei Bigger.

Probabil cel mai cautat om din publicitate in ultima vreme, fostul manager Bigger a lasat tuturor celor care il cauta coordonatele de contact ale unui birou de avocatura, 
potrivit unor surse AdPlayers din piata. 

Straut si-a anuntat angajatii luni, 16 martie a.c, ca a vandut compania unor investitori care nu vor mai continua activitatile in publicitate. In urma inchiderii Bigger, mai mult de 30 de oameni au ramas atunci fara loc de munca si doar cu promisiunea a doua salarii compensatorii din partea managerului agentiei.

Desi exista voci care spun ca Straut ar fi parasit granitele Romaniei in perioada imediat urmatoare inchiderii grupului Bigger, potrivit unor surse din piata, fostul sef al companiei ar fi fost vazut prin Bucuresti, si are un nou numar de telefon mobil de la care raspunde totusi, este adevarat, selectiv si cel mai putin probabil creditorilor sai din publicitate care au fost trimisi catre actualii administratori ai companiei.

Dincolo de relatiile contractuale juridice, surse apropiate fostei echipe Bigger mai spun ca, pe langa cele doua salarii compensatorii promise, Marcel Straut mai are de rezolvat si un angajament personal de inapoiere a unor bani catre doi fosti angajati ai companiei. Acestia si-ar fi achizitionat de la Bigger doua autoturisme nloi Fiat Grande Punto, fara ca ulterior cei doi sa intre si in proprietatea masinilor, aflate acum cel mai probabil in activele companiei inchise de curand in publicitate.


PUBLICITATE: