Kubis Interactive a deschis birou in SUA si a inregistrat afaceri cu 20% mai mari
Luni, 21 Iulie 2014
 adplayers. info

Dupa ce a deschis birou in SUA, Kubis Interactive a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de aproximativ 1.8 de milioane euro, cu 20% mai mult fata de anul precedent. Si in 2014 tinteste sus.

„Evolutia cifrei de afaceri a fost pozitiva de la an la an si cu siguranta 2014 este anul in care vom tinti cat mai sus. Pentru viitor, Kubis si-a propus extinderea serviciilor agentiei si va continua sa investeasca in oameni si in tehnologie”, a declarat Vlad Popovici, Managing Director.

Potrivit agentiei, 2013 a fost pentru companie un an al investitiilor si proiectelor de succes. Biroul din Houston s-a dezvoltat rapid si deserveste clientilor din Statele Unite ale Americii, iar la scurt timp dupa, biroul din Romania a inaugurat propriul studio de post-productie AV.

In prezent, echipa numara 60 de angajati in biroul din Romania si 7 in biroul din Houston. Planurile de viitor ale companiei ia in calcul si extinderea afacerii prin deschiderea de birouri operationale in Europa si largirea ariei de vanzari in USA. Cele mai recente proiecte Kubis au fost castigate in urma unor pitch-uri internationale, in Ungaria si Cehia, unde au participat agentii locale si regionale. 

Mai mult in Interactive


PUBLICITATE: