Joint-venture Stefanini Infinit in Romania. Export de servicii de agentie digitala romaneasca pe piata globala
Vineri, 27 Septembrie 2019

 

„Dupa ce am lucrat impreuna cu partenerii nostri de la Stefanini, am vazut in ei o potrivire perfecta atat din punct de vedere uman, cat si din perspectiva afacerilor”, spune Alex Cernatescu, CEO Stefanini Infinit.

Credit: Stefanini Infinit. 

Noua organizatie va fi o companie de marketing digital full service, infiintata in parteneriat cu fratii si antreprenorii Alexandru Cernatescu si Andrei Cernatescu, proprietarii agentiei de comunicare digitala Infinit Solutions.

AdPlayers. Info

Stefanini - unul dintre cei mai importanti furnizori globali de solutii de tehnologie pentru companii – a anuntat lansarea unui nou joint-venture in Romania, Stefanini Infinit.

Potrivit reprezentantilor de comunicare ai companiei, noua organizatie va fi o companie de marketing digital full service, infiintata in parteneriat cu fratii si antreprenorii Alexandru Cernatescu si Andrei Cernatescu, proprietarii agentiei de comunicare digitala Infinit Solutions.

Stefanini Infinit preia echipa fostei Infinit Solutions Agency si ii va continua operatiunile locale. In plus, noua companie va avea acum acces la resursele globale ale Grupului Stefanini si va imbogati oferta globala de servicii a Grupului, adaugand o perspectiva creativa si de marketing la solutiile de business si tehnologie oferite de Grup.

„Acum, mai mult ca oricand, traim intr-un mediu de business in care fiecare companie a dezvoltat o abordare centrata pe clienti”, spune Marco Stefanini, CEO si fondator Stefanini si actionar majoritar in Stefanini Infinit. „Și, daca nu a facut-o inca, va trebui, cu siguranta, sa o dezvolte. Noua generatie de consumatori nu este doar activa, ci si activista. Este alfabetizata digital si dornica sa interactioneze cu brandurile. Asadar, marcile - si companiile, in general - trebuie sa-si dezvolte o poarta digitala si sa se concentreze pe mentinerea unei relatii coerente si relevante cu clientii lor, prin utilizarea creativa a tehnologiei.

,,Acesta este motivul pentru care am dorit sa ne completam portofoliul nostru de tehnologie si de business cu un set de abilitati creative si de marketing, care sa le permita companiilor sa aduca noi solutii digitale clientilor lor si sa raspunda nevoilor acestora mai bine ca niciodata.” a motivat CEO-ul Stefanini, noul joint-venture.

Strategie de achizitie sau infiintare de joint-venture-uri cu antreprenori locali

Stefanini International Holding, bratul international al gigantului tehnologic brazilian, urmareste o strategie de achizitie sau infiintare de joint-venture-uri cu antreprenori locali tineri si ambitiosi, din toata lumea – oferindu-le acestora o platforma globala pentru solutiile si serviciile lor - si, in acelasi timp, o strategie de continua extindere si reimprospatare a propriului portofoliu. Stefanini Infinit este primul astfel de joint-venture din Europa.

„Lucrand cu partenerii nostri de la Infinit Solutions Agency de sapte ani incoace, in diferite proiecte, pentru diversi clienti, am testat chimia puternica si puterea ofertei noastre combinate”, spune Marco Stefanini. „Știm, acum, ca o abordare mixta de marketing si tehnologie poate fi extrem de utila pentru clientii nostri si pentru utilizatorii finali si poate beneficia din plin de noile tendinte care se concentreaza pe eficienta, mobilitate si flexibilitate, toate sustinute de o tehnologie inteligenta si interactiva. Aceasta abordare integrata s-a dovedit deja importanta in domenii precum serviciile bancare, asigurarile sau FMCG si are un potential mare pe piata in viitorul apropiat.”

Stefanini Infinit va continua sa functioneze ca o companie independenta, pastrandu-si intact managementul si cultura creativa, dar compania va putea acum sa utilizeze resursele si prezenta Grupului Stefanini in peste 40 de tari.

„Dupa ce am lucrat impreuna cu partenerii nostri de la Stefanini, am vazut in ei o potrivire perfecta atat din punct de vedere uman, cat si din perspectiva afacerilor”, spune Alex Cernatescu, CEO Stefanini Infinit. „Cultura antreprenoriala digitala si centrata pe clienti a Stefanini a fost unul dintre cele mai importante motive pentru care am decis sa ducem parteneriatul un pas mai departe si sa ne alaturam lor. Noua formula de business ne permite sa oferim servicii integrate pentru clientii nostri existenti, locali, si sa ne extindem operatiunile la nivel global.”

Combinand strategia de marketing cu abilitatile creative si digitale si avand in spate o echipa globala de dezvoltatori si experti IT, Stefanini Infinit ofera acum o gama inegalabila de servicii, care le permite companiilor sa-si construiasca prezenta si sa-si desfasoare activitatea in mediul digital, intr-un mod relevant si eficient.

Stefanini Infinit. Cine sunt Stefanini si Infinit Solutions Agency

Stefanini este o companie braziliana cu peste 30 de ani de experienta in furnizarea de servicii de tehnologie la nivel mondial, de la externalizarea infrastructurii IT pana la dezvoltarea aplicatiilor software. Aceasta are o prezenta directa in 40 de tari, prin cele 70 de birouri din intreaga lume si un portofoliu de peste 500 de clienti activi. Clientii provin din sectoare precum serviciile financiare, industria prelucratoare, telecomunicatii, industria chimica, servicii, tehnologii, sectorul public si beneficiaza de un set complet de servicii mature si profesionale, care acopera intregul ciclu de viata al unei aplicatii.

Infinit Solutions este una dintre cele mai mari agentii digitale din Romania (conform topului publicat de revista Forbes), avand una dintre cele mai accelerate cresteri din Europa. Infinit Solutions Agency deserveste marci precum Suzuki, Arctic, Chio, Nutline, Pom-Bar (Intersnack), Hellmans, Delik'at (Unilever), CEC Bank, Tantum Verde (Angelini), Cosmopolis, METRO si altele, concentrandu-se pe gestionarea integrata a acestor branduri in zona digitala si pe dezvoltarea si derularea de campanii integrate, centrate pe comunicarea digitala, creative, dar in acelasi timp, cu un accent deosebit pe rezultate masurabile. De asemenea, Infinit Solutions Agency ajuta clientii cu programe de transformare digitala si cu adaptarea marcilor si modelelor lor de business la exigentele consumatorului de maine.

Mai mult in Business


PUBLICITATE: