Gala Societatii Civile si Internetics se intorc la Millenium Communications
Marti, 25 Octombrie 2005

( AdPlayers.ro ) Incepand cu anul 2006, intreaga organizare a evenimentelor precum si managementul brandurilor “Gala Societatii Civile” si “Internetics” revin echipei Millenium Communications. Cele doua evenimente au fost organizate in ultimii ani de Asociatia de Comunicare Ethos din 2003 (Gala Societatii Civile ) respectiv 2004 (Internetics). Gala Societatii Civile” si “Internetics” sunt doua dintre proiectele Millenium Communications.

Odata cu preluarea intregii organizari a celor doua evenimente de catre echipa Millenium, perioada de desfasurare a acestora se schimba, “Gala Societatii Civile”, editia a 4-a, urmand a avea loc in luna mai 2006 in timp ce “Internetics”, editia a 6-a,  se va desfasura in luna octombrie 2006.

“Incepand cu anul 2003, respectiv 2004, Asociatia de Comunicare Ethos a preluat coordonarea proiectelor, sprijinindu-ne in efortul nostru. A urmat o colaborare excelenta, care a facut din cele doua evenimente puncte de reper pentru pietele carora li se adreseaza. Aceste proiecte se vor consolida de la an la an” a declarat Andrei Bortun, Director General al Millenium Communications . “Le multumim prietenilor nostri de la Ethos pentru modul in care au inteles sa se implice alaturi de noi in aceste proiecte si le uram succes pe viitor.” mai spune Bortun.

 “Gala Societatii Civile si Internetics sunt ambele niste evenimente extrem de importante pentru industria de comunicare din Romania. De aceea eu si colegii mei suntem foarte multumiti de rezultatele implicarii noastre in organizarea ultimelor editii” afirma Dragos Dehelean, Presedinte al “Asociatiei de Comunicare Ethos”. “Aceste rezultate sunt dovezi concrete ca am fost loiali misiunii noastre, respectiv aceea de a vorbi si de a convinge asupra rolului pe care il are comunicarea profesionista in imbunatatirea activitatii organizatiilor si institutiilor romanesti”.

Gala Societatii Civile este un eveniment anual de recunoastere a excelentei in domeniul activismului social. O competitie care premiaza cele mai valoroase proiecte desfasurate de organizatii neguvernamentale, grupuri de initiativa, sindicate sau persoane fizice.

Internetics este primul festival romanesc de comunicare digitala care recunoaste excelenta si inovatia in folosirea Internetului si a noilor tehnologii de comunicare.

Millenium Communications are in portofoliu “Gala Societatii Civile”, “Internetics” precum si “AdPrint Festival – European Creative Teams Competition”, festival european de publicitate.

Proiectele Millenium Communications vor fi organizate in continuare alaturi de BlueLeaf Multimedia – Web Developer Oficial – si Grupul2 Millenium Communications, agentie de PR infiintata la inceputul anului 2005.

Infiintata in 2000, Asociatia de Comunicare Ethos este o organizatie neguvernamentala, a carei misiune este sa promoveze comunicarea profesionista ca mijloc de eficientizare a activitatii organizatiilor si institutiilor romanesti. Cel mai cunoscut proiect propriu al Ethos este “Olimpiadele Comunicarii”, serie de evenimente anuale care au fost distinse pana in prezent cu 5 premii de recunoastere a excelentei, la nivel national.

Ethos a coordonat doua editii ale Galei Societatii Civile (2003, 2004) si doua editii ale Festivalului Internetics (2004 si 2005). De asemenea a coordonat comunicarea online si comunicarea directa cu agentiile participante din Romania si din Europa la editia 2004 a Festivalului AdPrint.

( Iulian Toma )


PUBLICITATE: