Fostul sef Intertel, Maia Novolan, intra pe piata de marketing interactiv cu Syscom Digital
Luni, 07 Septembrie 2009
 (AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Fostul general manager si administrator Intertel, Maia Novolan (foto) va lansa incepand cu jumatatea lunii septembrie compania de mobile & online marketing Syscom Digital, spun surse din piata de marketing interactiv.

Contactata de catre AdPlayers, Maia Novolan a confirmat ca urmatorul sau proiect se numeste Syscom Digital, o investitie a unui intreprinzator mai putin cunoscut in industria de comunicare, fondatorul uneia dinte cele mai vechi companii din domeniul serviciilor de automatizari industriale, Syscom 18. Potrivit acelorasi surse din piata, Novolan va fi urmata de mai multi dintre fostii sai colegi si colaboratori de la Intertel, insa viitorul sef al companiei Syscom Digital a evitat sa comenteze informatia.

Conform Maiei Novolan, noua companie reprezinta o investitie initiala cuprinsa intre 70.000 si 80.000 de euro, in echipamente, tehnologie si resurse umane care vor asigura suportul viitoarelor servicii de online & mobile marketing.

„Syscom Digital va derula, incepand cu jumatate lunii septembrie, proiecte de mobile marketing pentru companii mari, care nu au mai beneficiat de servicii de mobile marketing in campaniile lor de marketing”, a mai afirmat Maia Novolan, pentru AdPlayers. Oficialul Syscom Digital a refuzat sa ofere numele viitorilor sai clienti la care face referire, invocand clauzele de confidentialitate.

Cu 14 ani de experienta in industria telecom, servicii de marketing direct si interactive, Maia Novolan a condus si administrat in ultimii 7 ani compania Intertel, unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata de marketing direct si interactiv. Anterior Intertel, Maia Novolan a fost CEO al Mediatel, o companie de servicii de marketing interactiv din cadrul grupului Media Pro.

Absolventa de Inginerie a Materialelor la Institutului Politehnic din Bucuresti, Novolan are un Master, Business Marketing & Public Relations la Academia de Studii Economice Bucuresti, si este detinatoarea unui titlu de Master in Business Administration - EMBA, Assebus, University of Washington (2001).

Maia Novolan, Biografie

Intertel (Online & Interactive marketing), General Manager, 2003-2009

Mediatel, Media PRO ( Interactive marketing), CEO, 1997 – 2003

Mediatel Media PRO ( Interactive marketing), Comercial Director, 1996-1997

 


PUBLICITATE: