Fost director general regional Microsoft, Ronald Binkofski a fost numit de Honeywell, presedinte pentru Europa Centrala si de Est
Joi, 19 Iulie 2018
 

Credit: Honeywell / PR

Operatiunile regionale Honeywell acopera toate cele patru sectoare de business ale companiei – produse si servicii aerospatiale, tehnologii de control pentru cladiri, locuinte si spatii industriale, precum si materiale avansate

adplayers. info

Honeywell (NYSE: HON) a anuntat numirea lui Ronald Binkofski in functia de presedinte pentru Europa Centrala si de Est. Cu peste 25 de ani de experienta in managementul afacerilor si transformarii digitale, din noua sa pozitie, Binkofski va coordona de la Varsovia strategia de dezvoltare a Honeywell in Europa Centrala si de Est.

Inainte de a se alatura companiei, Ronald Binkofski a ocupat functia de director general regional pentru Asia Centrala in cadrul Miscrosoft. Ronald Binkofski va raporta catre Shane Tedjarati, presedintele Global High Growth Regions Honeywell.

Potrivit companiei, tehnologiile Honeywell, aflate in varful revolutiei IoT, combina produse hardware cu solutii software avansate si analiza de date, contribuind la o lume mai inteligenta, mai conectata, mai sigura si durabila. Multe dintre solutiile avansate oferite de companie sunt concepute si proiectate in Europa Centrala si de Est, inclusiv de catre cei peste 1.500 de ingineri din centrul de cercetare si dezvoltare Honeywell Technology Solutions din Brno, Republica Ceha.

Operatiunile regionale acopera toate cele patru sectoare de business ale companiei – produse si servicii aerospatiale, tehnologii de control pentru cladiri, locuinte si spatii industriale, precum si materiale avansate – si includ vanzari, asistenta pentru clienti, zona administrativa, productie si cercetare.

„Tehnologiile Honeywell sunt folosite de oameni in fiecare zi, deseori fara ca ei sa realizeze acest lucru, fie ca faciliteaza un transport aerian mai sigur, sprijina zona de e-Commerce printr-o logistica imbunatatita sau contribuie la o mai mare eficienta energetica a cladirilor”, a spus Tedjarati.

 „Europa Centrala si de Est se afla intr-o perioada de dezvoltare economica sustinuta, cu investitii semnificative in infrastructura cu cerinte speciale de securitate, transport, energie, aparare, eCommerce si orase inteligente”, a adaugat Binkofski. „Ca lider in tehnologiile IoT industriale, conectate, Honeywell are capacitatea de a furniza siguranta, securitatea, productivitatea si eficienta energetica in toate aceste sectoare.”

In noul sau rol, Binkofski supravegheaza activitatile Honeywell in Europa Centrala si de Est, o regiune in care lucreaza 11.000 de angajati in aproximativ 30 de sedii din Polonia, Romania, Republica Ceha, Ungaria, Slovacia, Bulgaria si Serbia.

Ronald Binkofski detine un masterat in matematica aplicata de la Universitatea Jagielloniana din Cracovia, Polonia si este absolvent al programului avansat de management al INSEAD, Fontainebleau, Franta.

Mai mult in Business, Management, IT


PUBLICITATE: