Dumbrava minunata a Vlasiei. 1.000 de gospodarii in cadrul natural si facilitati de pozitionare si transport
PR
Luni, 02 Iulie 2018
 

Maria Ioan,  Business Development Manager Dumbrava Vlasiei.
Credit: Dumbrava Vlasiei, Fabrica de PR


Investitiile depasesc 25 milioane euro, suma fiind orientata spre realizarea de drumuri, reteaua de apa si canalizare (menajera si pluviala), reteaua electrica si spatiul de utilitati (dimensionat pentru nevoile a 1000 de case) dotat cu statie de pompare a apei, statie de epurare, bazin de captare a apelor pluviale si biofiltru. 

 adplayers. Iulian Toma.

Dumbrava  Vlasiei, complexul rezidential care si-a propus sa fac diferenta in termeni de mediu si arhitectura foarte aproape de Codrii Vlasiei dar si facilitati de drumuri spre si dinspre Bucuresti isi arata in exclusivitate pentru adplayers obiectivele.

Cu o suprafata totala de 90 de hectare si preturi pornind de la 135 euro pe metru patrat, Dumbrava Vlasiei are obiective interesante pentru cel in jur de 1.000 de gospodarii care se vor apropiate nu doar de cadrul natural ci si de facilitatile de pozitionare si transport.

Investitiile depasesc 25 milioane euro, suma fiind orientata spre realizarea de drumuri, reteaua de apa si canalizare (menajera si pluviala), reteaua electrica si spatiul de utilitati (dimensionat pentru nevoile a 1000 de case) dotat cu statie de pompare a apei, statie de epurare, bazin de captare a apelor pluviale si biofiltru. 



Stam de vorba cu Maria Ioan, Business Development Manager Dumbrava Vlasiei:

adplayers. Care sunt obiectivele de marketing pentru Dumbrava Vlasiei?

Maria Ioan, Dumbrava Vlasiei: Dumbrava Vlasiei este o lume, un decupaj din realitatea cotidiana, ce s-a construit cu grija, pas cu pas. S-a pornit de la viziunea foarte clar stabilita de a transforma o vasta campie de margarete intr-o comunitate armonioasa, in care oamenii sa se regaseasca pe sine in mijlocul naturii, printre case cu o arhitectura exceptionala si spatii comune frumos conturate.

Practic, ne-am propus ca, prin interventia urbanistica, sa potentam cadrul natural, sa il protejam si sa il scoatem in evidenta. Toate investitiile in infrastructura si spatii verzi vin ca un adaos la frumusetea naturala din jur si se vor rasfrange in mod pozitiv asupra viitorilor locatari.

Dupa cum spuneam, pornind dezvoltarea parcului rezidential de la o viziune  aparte, obiectivele principale de marketing sunt de Brand Awareness si de Brand Building, prin care dorim sa facem cunoscute valorile in jurul carora graviteaza conceptul Dumbrava Vlasiei. Ceea ce vindem nu este un simplu produs, nici macar un teren sau o casa.

In realitate, noi promovam si vindem locuire de calitate si perspectiva reala a unei comunitati frumoase, inchegate. De aceea, ne asociem cu branduri care inteleg si promoveaza, la randul lor, ideea de locuire de inalt standard si de comunitate unita. Suntem deschisi spre construirea relatiilor care genereaza plus valoare tuturor partilor implicate, asadar ne orietam spre actiuni foarte bine targetate cu branduri, companii sau industrii complementare.

adplayers. Dar cele de vanzari pentru urmatorii ani?

Maria Ioan, Dumbrava Vlasiei: In urmatorii 3 ani, ne-am propus sa incheiem prima faza a proiectului Dumbrava Vlasiei, prin vanzarea integrala a celor 124 de loturi de teren disponibile in Satul 1. Primul sat se intinde pe o suprafata de 20 de hectare, dintre care doua hectare si jumatate sunt ocupate de un parc in care te poti delecta in plimbarea printre diversele specii de arbori sau in gradina de lavanda si trandafiri. De asemenea, aici regasim un amfiteatru, fantani artenziene, un loc de joaca pentru copii si diverse alte zone dedicate relaxarii si contemplarii naturii.

adplayers. Care sunt intervalele de preturi in care se incadreaza  terenurile puse la vanzare in Dumbrava Vlasiei?

Maria Ioan, Dumbrava Vlasiei: returile in vara lui 2018 variaza intre 135 euro/mp + TVA si 150 euro/mp + TVA, iar suprafata medie a unui lot de teren se situeaza in jurul a 800 mp.

adplayers. Ce are diferit Dumbrava Vlasiei fata de alte zone rezidentiale?

Maria Ioan, Dumbrava Vlasiei: Ce ne diferentiaza de alte zone rezidentiale este, in primul rand, si primul lucru cu care iei contact. Un spatiu unic - o suprafata de 90 de hectare de teren inconjurata exclusiv de o batrana padure de foioase, parte a Codrilor Vlasiei. Aceasta generoasa delimitare naturala ii face pe cei care ajung aici sa uite ca ne aflam la numai cativa kilometri de DN1 si autostrada A3.

Apoi, este esential sa amintim faptul ca realizarile pe care le vedem astazi in Dumbrava sunt rodul unui plan urbanistic dedicat celor 90 de hectare, atent conceput pe o perioada de 2 ani, de catre urbanistul scotian Donald McCreadie. Fiecare lot in parte este optimizat in functie de orientare, puncte cardinale, acces si vecinatati. In plus, au fost gandite spatii publice si facilitati care vor deservi, in perfecta stare de functionare, locuitorii celor 1000 de case ce vor locui aici si peste 30 de ani. 

adplayers. La cat se ridica valoarea investitiei in infrastructura din Dumbrava Vlasiei?

Maria Ioan, Dumbrava Vlasiei: Categoric, un element de unicitate este dat de investitia in infrastructura, ca prim pas ce a stat la baza dezvoltarii a ceea ce astazi numim complexul rezidential Dumbrava Vlasiei. Investitiile depasesc 25 milioane euro, suma fiind orientata spre realizarea de drumuri, reteaua de apa si canalizare (menajera si pluviala), reteaua electrica si spatiul de utilitati (dimensionat pentru nevoile a 1000 de case) dotat cu statie de pompare a apei, statie de epurare, bazin de captare a apelor pluviale si biofiltru. 

adplayers. Ce variante de gospodarii ofera locul, astfel incat integrarea in aceasta zona sa fie una foarte usoara pentru cei care aleg sa se mute in Dumbrava Vlasiei?

Maria Ioan, Dumbrava Vlasiei: Anul viitor urmeaza sa demaram lucrarile la piata centrala din Dumbrava Vlasiei, un spatiu comun de peste 2 hectare, ce va cuprinde facilitati si servicii dedicate nevoilor locuitorilor. Donald McCreadie a conceput un centru al complexului in care ne vom plimba printre magazine, restaurante, spatii dedicate sporturilor si spatii de lucru. 

adplayers. Care este profilul cumparatorului din Dumbrava Vlasiei?

Maria Ioan, Dumbrava Vlasiei: Persoanele atrase de proiectul Dumbrava Vlasiei vin in special din randul antreprenorilor si din mediul de corporatist. Sunt oameni care isi doresc si apreciaza schimbarea si faptul ca am demonstrat ca un astfel de complex rezidential poate fi dezvoltat si in Romania. Ei inteleg oportunitatea de a se numara printre cei ce vor forma o comunitate cu adevarat deosebita si isi doresc sa se implice in consolidarea acesteia, planuind sa isi deschida business-uri (aprozar bio, spatii de educatie alternativa, ateliere creative etc.) chiar in Dumbrava. 

Cumparatorii nostri apreciaza calitatea si promisiunile respectate, cauta o zona linistita, in apropierea Bucurestiului, care sa le confere un stil de viata cu adevarat sanatos. Acestia au inceput sa puna pret, deopotriva, pe calitatea aerului pe care il inspira ei si familiile lor, pe ambient, pe liniste, pe apropierea fata de natura, precum si pe o arhitectura deosebita. 

adplayers.  In ce constau planurile viitoare de dezvoltare ale Loreco Investments?

Maria Ioan, Dumbrava Vlasiei: Loreco Investments este complet dedicata dezvoltarii complexului Dumbrava Vlasiei si, dupa cum am mentionat, in 2019 vom incepe lucrarile destinate piatetei in jurul careia va gravita urbanizarea din Dumbrava.

Nu ne vom abate de la angajamentul de a investi in locuinte de calitate si vom continua demersul prin constructia caselor de design, proiectate de cele mai bune birouri de arhitectura din Romania. Pe langa casele proiectate de SYAA, ADNBA, Radu Teaca – Artline si Ene+Ene, care sunt deja in faza de executie, in curand vom demara constructia unor proiecte deosebite semnate de Dorin Ștefan si Studio 1408. In plus, vom incepe executia proiectului castigator al concursului de arhitectura Imagine Dumbrava Vlasiei, “Gradina cu Camere”, semnat de Cosmin Georgescu, Andrei Besliu, Laura Cristea, Cosmin Galatianu, Horia Munteanu. 

Ca planuri pe termen mediu si lung, se vor mai construi inca 4 sate, fiecare cu layout-ul sau unic, cu aceeasi infrastructura de inalta calitate si cu spatiu verde central.

adplayers. Care este directia/modelul de arhitectura pe care il „promovati” in Dumbrava Vlasiei?

Maria Ioan, Dumbrava Vlasiei: Ne dorim ca in Dumbrava Vlasiei sa avem exemple de arhitectura cu puternica amprenta personala, case vii, cu poveste, insa care sa se armonizeze intre ele. Punem un accent deosebit pe manifestarea creativitatii, intr-un sens care sa potenteze conturarea unei comunitati frumoase si a unei imagini de ansamblu extrem de placute.



Mai mult in PR,


PUBLICITATE: