Documentatia SRTV: "La limita legii" – Brindusa Vlanga, Director General, DBV Media House
TV, TVR
Miercuri, 02 Noiembrie 2005

( AdPlayers.ro ) “Toata documentatia pusa la dispozitie de catre SRTV in vederea pregatirii licitatiei a fost facuta la limita legii” a declarat astazi pentru AdPlayers si AdPlayers.ro  Brindusa Vlanga, Director General, DBV Media House, una din cele patru regii participante la licitatia publica pentru desemnarea casei de vanzari care va administra spatiul de publicitate TVR de la 1 ianuarie 2006. “Prin aceasta intelegand atat ca intregul material a fost presarat cu citate din lege, dar si ca anumite criterii au fost stabilite la limita legii” precizeaza executivul regiei.

Declaratia executivului DBV Media House vine dupa ce, la sfarsitul saptamanii trecute, TVR a desemnat castigatorul licitatiei de publicitate care va administra pentru urmatorii trei ani spatiul de publicitate al celor patru canale ale televiziunii publice.

In privinta castigatorul licitatiei oficialul casei de vanzari de publicitate spune ca “Rezultatul final indica SC Splendid Media SA ca fiind castigatoarea licitatiei, insa in presa se mentioneaza SC Splendid Media Zece SRL ca fiind castigatoare”.  “Cred ca e o neintelegere la mijloc” conchide Brindusa Vlanga.

Referindu-se la aprecierea ofertelor, directoarea casei de vanzari mai spune ca  “Din componenta comisiei de evaluare a ofertelor au facut parte si doi consultanti de specialitate (la prezentarea sustinuta de DBV Media House), in vreme ce la prezentarile celorlalte companii participante nu a participat decat unul din cei doi. Nu stim cate voturi le-au fost alocate acestor consultanti si care a fost ponderea lor” 

DBV Media House mai are si alte nedumeriri. “Un alt subiect despre care nu avem cunostinta este modalitatea prin care s-au acordat punctele la propunerea tehnica, intrucat ele au fost prezentate la modul foarte general in “Fisa de date a achizitiei” sustine Brindusa Vlanga.

“Concluzia: eu cred ca aceasta licitatie nu a fost castigata neaparat de cei mai buni, dar de cei mai influenti” mai afirma Brindusa Vlanga in incheiere.

(Iulian Toma , iulian.toma@adplayers.ro )

PUBLICITATE: