Dinamo joaca in liga IAA Romania
Luni, 03 Decembrie 2007

(AdPlayers.ro/News, Irina Toma)

Dinamo a intart in „liga” IAA Romania. Alaturi de primul club de fotbal membru al asociatiei, au mai aderat la IAA Romania companiile Phoenix Media, Breakfast si Loco Branding&Communication.

“Nu pot spune dacat ca acest fapt este inca o recunoastere a importantei pe care IAA o are nu doar in industria de comunicare ci si in societate", a spus Felix Tataru, Presedinte IAA Romania.

"Este o confirmare a faptului ca toate eforturile pe care membrii nostri le fac in mod voluntar, toate proiectele pe care le desfasuram in beneficiul industriei de comunicare din Romania au ecou in intreaga comunitate“ a mai spus Tataru. 

" Avand in vedere dinamismul acestei industrii, putem spune ca pentru noi a fost un fel de 'majorat', pe care am considerat oportun sa-l consfintim prin inscrierea in IAA, cea mai prestigioasa organizatie internationala de profil de la noi. " Ioana Manea, Managing Partner Loco Communication

“ Pasim in lumea buna a comunicarii din toata lumea cu incredere si cu dorinta de a crea realitati de care clientii nostri si clientii lor sa se bucure deopotriva.” Florin Rosu, Managing Partner Breakfast.

In prezent, IAA Romania are 130 de membri.


PUBLICITATE: