Digital AdPlayers Report. Kubis: 2,6 mln. EUR pe an cu servicii de agentie full service, digitally led.
Marti, 19 Iunie 2018

Vlad Popovici, Managing Director, Kubis
Credit: Kubis

Cu o echipa de 65 de oameni si o cifra de afaceri de 2,6 mln. euro la sfarsitul anului 2017, printre clientii agentiei Kubis conduse de Vlad Popovici se numara Ursus Breweries, Unilever, Philip Morris International, Vodafone, PepsiCo, Mega Image, Generali, Janssen, Philips, Avira, Sodexo, Cris-Tim, Jacobs Douwe Egberts.

adplayers. Iulian Toma

„Kubis este o agentie full service, digitally led, cu peste 10 ani de prezenta pe piata din Romania dar si un birou deschis in Houston (US) inca din 2013”, spune Vlad Popovici – General Manager, pentru AdPlayers Report.

Cu o echipa de 65 de oameni si o cifra de afaceri de 2,6 mln. euro la sfarsitul anului 2017, printre clientii agentiei Kubis se numara Ursus Breweries, Unilever, Philip Morris International, Vodafone, PepsiCo, Mega Image, Generali, Janssen, Philips, Avira, Sodexo, Cris-Tim, Jacobs Douwe Egberts.

 „Avand un puternic ADN de tehnologie, am infuzat in expertiza noastra o doza importanta de creativitate si strategie de brand. Impreuna cu celelalte departamente consolidate din agentie precum strategie, social media, audio-video si performance, ne pozitionam ca “half geeks, half creatives” spune Vlad Popovici, care mai adauga si faptul ca agentia nu propune tehnologia de dragul tehnologiei la client.

„Nu propunem tehnologie de dragul de a face ceva cool, propunem solutii de comunicare relevante pentru branduri, care sunt puse in evidenta prin tehnologiile adaptate atat discursului brandului, cat si targetului”.

Potrivit numarului 1 al agentiei, Kubis e un pionier local si in industria productiei de content video pentru online, lansand inca de acum cinci ani propriul studio de productie audio-video. Majoritatea campaniilor Kubis au si o componenta video: de la live streaming-uri si coverage-uri de la concerte si evenimente, pana la spoturi TV si filmari 360 sofisticate, folosind cele mai noi tehnologii si tehnici de filmare in domeniu.

„Credem cu tarie ca premiile castigate sunt o confirmare ca toate campaniile pe care le producem aduc rezultate si fac performanta. De aceea in vitrina Kubis se afla premii reprezentative pentru industria locala: 5 premii EFFIE, 8 premii FIBRA, 15 premii Internetics, 12 premii Webstock” conchide Vlad Popovici.

DIGITAL AdPlayers Report – Kubis.

1. Fondatori si management

Vlad Popovici – General Manager,
Stefan Chiritescu – Head of Strategy,
Laura Nedelschi – Creative Director,
Talida Cristea – Client Service Director,
Ioana Zvac – Head of Social Media,
Sebastian Popa – Head of Developers,
Alina Ivan – Head of A/V,
Maria Vatamanu – New Business Manager,
Cristina Schitco – Group Account Director,
Maria Olteanu – Group Account Director,
Andrei Badeanu - Head of Performance,
Felicia Langa – Head of Traffic.

Apartenente la grupuri internationale: Kubis este o agentie independenta.

2. Servicii

Agentie de digital full service (strategie, creatie, dezvoltare web & mobile, social media, productie A/V, performance media).

3. Portofoliul de Clienti si branduri

Ursus Breweries, Unilever, Philip Morris International, Vodafone, PepsiCo, Mega Image, Generali, Janssen, Philips, Avira, Sodexo, Cris-Tim, Jacobs Douwe Egberts.

4. Echipa:

Numar angajati / colaboratori - 
65

5. Cifre de afaceri recente sau estimari 2018 

2.6 milioane euro (2017)

6. Contacte Companie:

Vlad Popovici / Managing Director, Kubis Interactive
www.kubisinteractive.com  

Mai mult despre 
Kubis Interactive

Mai mult in AdPlayersReport, Digital AdPlayersReport, 


PUBLICITATE: