Dana Bulat, General Manager si fondator United Media Services, jurizeaza festivalul de media M&M Global Awards 2023
Miercuri, 19 Aprilie 2023

 

Dana Bulat, General Manager si fondator al agentiei United Media Services (www.unitedmedia.ro ), unul dintre cei mai apreciati specialisti ai pietei de media locala, va face parte din prestigiosul juriu international al M&M Global Awards 2023 (https://festivalofmedia.com/mmg/#mmgJURY-anchor )

AdPlayers. info

Dana Bulat, General Manager si fondator al agentiei United Media Services, unul dintre cei mai apreciati specialisti ai pietei de media locala, va face parte din prestigiosul juriu international al M&M Global Awards 2023 (https://festivalofmedia.com/mmg/#mmgJURY-anchor  )

Festivalul sarbatoreste 34 de ani si recompenseaza cele mai bune campanii din mass-media si marketingul international din sectoare variate, de la finante si FMCG, la auto si sport, analizand campanii media, parteneriate de succes si strategii de comunicare. Sunt deschise brandurilor, agentiilor de media, agentiilor si companiilor adtech din intreaga lume.

„Ma simt onorata sa fac parte din nou dintr-un juriu international de calibru, de data aceasta in cadrul M&M Global Awards 2023. Sunt nerabdatoare sa iau pulsul industriei media la nivel international, sa descopar cele mai creative si interesante campanii din acest moment si sa imi pot aduce contributia la selectarea acestora. Ma bucura de asemenea interactiunea cu ceilalti membrii ai juriului, pe care de-abia astept sa ii cunosc si sa schimbam impresii legate de trendurile globale si industria media din 2023”, a declarat Dana Bulat, General Manager si fondator al United Media Services.

Inscrierile in cadrul festivalului se fac in acest an in perioada 9 martie – 4 mai, jurizarea incepand pe 26 iunie, shortlisturile urmand a fi anuntate pe data de 20 iulie. Festivitatea de premiere va avea loc pe 14 septembrie la Londra.

„Accesul la un numar mare de campanii internationale imi va oferi o perspectiva si mai clara despre cum se pozitioneaza Romania la nivel international in industria de media si imi va oferi insighturi valoroase despre alte piete regionale, si nu numai, spre care tindem si noi.” a adaugat Dana Bulat.

Dupa 7 ani de zile la varful uneia dintre principale companii internationale din piata de marcomm, in 2006 Dana Bulat a facut pasul in antreprenoriat lansand agentia United Media Services, care a reusit in scurt timp sa devina una dintre primele companii de media din Romania. Absolventa unui program executive la London Business School, membra a Board-ului Director al UAPR, a fost reprezentanta Romaniei in jurul de media al Cannes Lions in 2019 si 2022 si mentor in programul See It Be It.

United Media Services (www.unitedmedia.ro ) este o agentie independenta full-service, cu expertiza avansata in digital, cu biroul in Bucuresti si cu capacitati de coordonare regionala. Agentia lucreaza in prezent pentru mai mult de 60 de clienti si 100 de branduri din categorii dinamice si pline de provocari, precum: retail, pharma, telecom, e-comm, FMCGs, financiar, etc.

Inclusa de Adweek in Topul sau 100 al Agentiilor cu cea mai rapida crestere, doi ani consecutivi, United Media Services este o dovada clara a succesului international romanesc bazat pe performanta.

Mai mult in Festival, Media, Management

 


PUBLICITATE: