Cu 7 ani de expertiza in retail, Andrei Popescu conduce Freshful de la eMAG- noul hipermarket online cu livrare rapida a produselor proaspete
Vineri, 22 Octombrie 2021

Andrei Popescu a preluat leadershipul noului proiect dupa o experienta de aproape 7 ani in echipa eMAG. Ultimul sau rol a fost de Country Manager eMAG Bulgaria.

AdPlayers. info

Cu o investitie de peste 5 milioane de euro in tehnologie, operatiuni si depozit propriu frigorific, Freshful este noul serviciu prin care locuitorii din Bucuresti si mare parte din Ilfov isi pot face oricand si de oriunde, cu un minimum de efort, cumparaturile de zi cu zi, in special cele alimentare, anunta compania.

Pe Freshful.ro, in aplicatia de mobil iOS si, in curand, Android, se regaseste o varietate de peste 18.000 produse de calitate si cu prospetime garantata, de la fructe, legume, carne, lactate, mezeluri, produse congelate si bauturi pana la articole de uz casnic pentru nevoile zilnice. Clientii vor putea cumpara inclusiv paine proaspat scoasa din cuptor, cu maia si ingrediente 100% romanesti.

Gama Freshful isi propune sa stranga intr-un singur loc mii de produse proaspete de la producatori locali si fermieri romani, alaturi de o selectie importanta de articole BIO si ECO.

“Suntem cu totii intr-o continua cautare de noi modalitati prin care sa ne bucuram din plin de viata, iar mersul la cumparaturi si nevoia de a avea acasa mancare de calitate, proaspata si variata ne ocupa saptamanal timp pretios. Sub sloganul “Viata ar trebui sa fie Freshful”, introducem conceptul de cumparaturi fara efort dintr-o gama diversificata de produse proaspete, preponderent locale, dar si delicii internationale. Mai mult decat atat, prin gama de produse BIO si ECO, vrem sa avem un rol important in cultivarea unui stil de alimentatie echilibrat in Romania”, afirma Andrei Popescu, General Manager Freshful.

Andrei Popescu a preluat leadershipul noului proiect dupa o experienta de aproape 7 ani in echipa eMAG. Ultimul sau rol a fost de Country Manager eMAG Bulgaria.

“Ecosistemul creat in ultimii ani si investitiile constante in tehnologie ne fac sa avem incredere ca putem oferi clientilor ce isi doresc cu adevarat - simplitate, rapiditate si confort. Astfel, cu o noua echipa dedicata si beneficiind de expertiza eMAG in tehnologie si operatiuni, Freshful este noul serviciu online care livreaza bunatati si timp liber. Locuitorii din Bucuresti si mare parte din Ilfov vor putea sa-si comande online, in doar cateva click-uri, produse alimentare proaspete, poate cel putin la fel de bine cum si le-ar alege ei, la piata sau din magazin”, mentioneaza Tudor Manea, CEO eMAG.

Utilizatorii au la dispozitie nu doar o varietate insemnata de produse, dar si optiuni de livrare in functie de stilul de viata: livrare rapida in 2 ore de la plasarea comenzii sau livrare programata pentru urmatoarele zile in intervale incepand cu 30 minute.

De asemenea, clientii pot vedea disponibilitatea stocurilor in timp real, asa ca pot fi siguri ca vor primi intotdeauna tot si exact ce au comandat, fara compromisuri. Alimentele proaspete sunt depozitate in conditii riguroase de igiena, in zone dedicate, cu temperatura controlata, dupa o verificare minutioasa a fiecarui articol de la aprovizionare pana la livrare. Produsele sunt livrate rapid si in deplina siguranta in masini cu temperatura controlata, respectand lantul frigorific pana la usa clientilor.

Companie romaneasca fondata in 2021, Freshful ofera, pe platforma online si in aplicatiile mobile, o varietate de peste 18.000 de produse alimentare si bunuri de larg consum de la parteneri si producatori locali. Astfel, Freshful vine in sprijinul tuturor celor care vor sa economiseasca timp cu serviciu de livrare rapida sau programata a unui cos complet de cumparaturi zilnice, de la fructe, legume, carne, peste, paine proaspata, lactate, mezeluri, produse congelate si bauturi pana la articole de uz casnic.

Clientii pot gasi intr-un singur loc o diversitate de produse locale, internationale, ECO si BIO pentru o alimentatie echilibrata si un stil de viata sanatos. Comenzile sunt livrate din depozitul cu temperatura controlata in masini frigorifice pana la usa clientului 7 zile din 7, intre orele 8.00-22.00.

Serviciul este disponibil pe www.freshful.ro , in aplicatia iOS si, in curand, Android, acoperind momentan Bucurestiul si o parte din localitatile ilfovene.

Mai mult in Business, Antreprenoriat, Retail, Digital,


PUBLICITATE: