Cu 3 milioane de clienti la nivel mondial, din care 80% vanzari online, Adore Home din Turcia vizeaza o fabrica de mobila in Romania
Miercuri, 05 Iunie 2024

Tunc Kagan Yilmaz, Cofondator si CEO: „Adore Home este o afacere de familie pornita acum 30 de ani. In Romania, Adore Home si-a gasit, practic, o a doua casa si de aceea vrem sa investim in Romania intr-o fabrica de mobila care sa deserveasca pietele din intreaga regiune, dar nu numai.”

AdPlayers. Info

Producatorul de mobila Adore Home din Turcia, activ pe piata romaneasca din 2022, estimeaza ca in 2024 va inregistra pe piata locala o cifra de afaceri de 3 milioane de euro, de 2,3 ori mai mare decat nivelul de 1,3 milioane de euro din 2023. Pe termen mediu, compania ia in calcul constructia unei fabrici de mobila in Romania si extinderea in noua state din Europa Centrala si de Vest.

„Adore Home este o afacere de familie pornita acum 30 de ani. In Romania, Adore Home si-a gasit, practic, o a doua casa si de aceea vrem sa investim in Romania intr-o fabrica de mobila care sa deserveasca pietele din intreaga regiune, dar nu numai. Acest plan este cu bataie lunga, dar estimam ca in urmatorii cinci ani vom reusi sa ne indeplinim acest vis, mai ales ca piata in care activam este in crestere”, a declarat Tunc Kagan Yilmaz, cofondator si CEO al companiei.

Cu o experienta de peste 30 de ani in industria de mobilier, Adore Home are in prezent peste 900 de puncte de vanzare si livrare de mobila in peste 50 de tari. Planurile companiei pentru urmatorii cinci ani includ extinderea productiei si livrarilor de mobilier in alte noua tari europene, respectiv Germania, Olanda, Grecia, Bulgaria, Ungaria, Polonia, Franta, Italia si Slovacia.

In Romania, compania este activa din 2022, are 40 de angajati si opereaza un magazin online, care permite livrarea rapida in toata tara a produselor aflate in stoc.


Peste 3 milioande de clienti la nivel mondial, 80% - vanzari online

La nivel mondial, Adore Home are peste trei milioane de clienti, dintre care 120.000 in Romania. Aproximativ 80% din cifra de afaceri a companiei este asigurata de vanzarile online, iar acest procentaj va creste usor de la an la an, dat fiind comportamentul consumatorilor si tendinta naturala a pietei.

„Obiectivele Adore Home sunt sa devina cel mai cunoscut brand international al industriei de mobilier ambalat plat si un partener de incredere pentru clientii sai. Vrem, de asemenea, sa ne extindem productia si livrarea de mobila in alte noua tari europene in urmatorii cinci ani. Consideram ca sprijinul clientilor nostri este extrem de valoros pentru atingerea acestui obiectiv”, a declarat Gokhan Caliskan, cofondator si COO al Adore Home.

Mobila comercializata de AdoreHome.ro este importata de la fabrica de 248.000 de metri patrati detinuta de companie in Ankara, Turcia, dar si de la furnizori atent selectati din tari ca Grecia sau Danemarca.

Procesul de productie a mobilei este asigurat de o instalatie de producere a energiei din surse fotovoltaice, iar unitatea este dotata cu echipamente si tehnologie germane pentru a produce mobilier de calitate superioara la preturi accesibile.

Adore Home

Adore Home utilizeaza PAL melaminat de cea mai inalta calitate, respectand Standardele Europene E1, iar lemnul utilizat provine din paduri gestionate responsabil pe criterii sociale, economice si ecologice, in conformitate cu cerintele standardului FSC (Forest Stewardship Council).

Compania nu utilizeaza lemn exploatat din Romania. Clientii companiei beneficiaza de sapte ani de garantie la achizitionarea unui produs Adore Home. Calitatea produselor Adore Home este testata si certificata in laboratoarele TUV Rheinland din Germania.

Mai mult in Business, Antreprenoriat, Digital

 


PUBLICITATE: