Cu 25 de ani pe piata de imprimare profesionala si cu o precizie japoneza, Lider Print & Promotion livreaza sute de mii de produse inscriptionate
Vineri, 02 Martie 2018
 
Credit: Lider Print & Promotion 

Compania fondata de Rares Voicu, cu expertiza in serviciile de profil  inca din anul 1993, are in portofoliul de clienti de la agentii de pe piata locala de marketing si publicitate pana la companii cu produse industriale si investitori in economie de peste granitele Romaniei. Italia, Spania, Germania si Japonia sunt doar cateva dintre tarile pentru care lucreaza Lider Print & Promotion.

adplayers. Iulian Toma

Cu 25 de ani de expertiza pe piata de imprimare profesionala si precizie japoneza, Lider Print & Promotion livreaza agentiilor si jucatorilor industriali sute de mii de produse inscriptionate

Compania fondata de Rares Voicu, cu expertiza in serviciile de profil  inca din anul 1993, are in portofoliul de clienti de la agentii de pe piata locala de marketing si publicitate pana la companii cu produse industriale si investitori in economie de peste granitele Romaniei. Italia, Spania, Germania si Japonia sunt doar cateva dintre tarile pentru care lucreaza Lider Print & Promotion.

Condusa de Rares Voicu alaturi de Lia Voicu, directoarea de vanzari cu care imparte nu doar obligatiile de serviciu ci si bucuriile vietii de zi cu zi,  Lider Print & Promotion vine cu un puternic bagaj de informatii si o experienta in domeniul BTL cu care putine agentii se pot lauda. Toata aceasta este transpusa in calitatea serviciilor de imprimari profesionala: de la serigrafie, tampografie pana la transfer termic de serigrafie si multe alte procedee de imprimare pe (aproape) orice suport ii este solicitat de agentie sau jucator industrial.

Compania in care lucreaza cei doi reuneste insa 16 oameni dintre care cei mai multi sunt la randul lor seniori in servicii de profil, care au acumulat de-a lungul anilor nu doar experienta ci si clienti fideli. In portofoliul Lider Print & Promotion clientii sunt atent selectati, compania adresandu-se in principal celor care stiu sa recunoasca si calitatea serviciilor –  clienti din serviciile de marketing si comunicare -  agentii de publicitate, agentii BTL, agentii de relatii publice, companii de evenimente, case de productie, dar si clienti din domeniului industrial.

Da, ati citit bine - inclusiv clienti din domeniul industrial. „Lider Print & Promotion raspunde si cererilor de imprimare industriale, de la produse unicat la produse de serie, raspunzand prompt  pe an ce trece exigentelor, pretentiilor si dorintelor clientilor, respectand termenele de livrare, standardul de calitate si mai ales, cuvantul dat si promisiunile facute!”a afirmat pentru adplayers Rares Voicu, fondatorul Lider Print & Promotion.

„Cu tenacitate si sarguinta, reusim sa ne doboram recordurile an de an, atat ca profitabilitate cat si ca numar de imprimari efectuate in decursul unui an dar mai ales, raspunzand concret la provocarile venite din partea clientilor / potentialilor clienti – si nu sunt putine – si materializarea proiectelor agentiilor in lucrari de anvergura si palmares, lucrari apreciate de publicul larg!”a mai spus Rares Voicu. „Suntem mandri ca imprimarile noastre infrumuseteaza si innobileaza obiecte si lucruri care ajung pe tot mapamondul!”

Mai multe despre Lider Print & Promotion, pe liderprint.ro

Mai mult in Productie, Promotionale, AdPlayers Report, AdPlayers Report 2018,

 
Credit: LiderPrint.ro

 ADPLAYERS REPORT 2018 - LIDER PRINT & PROMOTION

Companie (despre companie - detalii):

1. Fondatori si management

Rares VOICU – fondator / 100%

Lia VOICU – Sales Manager

Fondatori, Parteneri, cote detinute,

Management, executivi locali, foto

Tip companie – locala / internationala – companie mama

2. Servicii

Productie publicitara, domeniul atacat BTL, imprimari / personalizari obiecte, import si distribuitie materiale promotionale, imprimari serigrafice, imprimari tampografice, imprimari transfer de serigrafie, indiferent de tipul de suport, culori, tiraj, obiect, forma etc.

Domeniul de servicii general, expertize principale, alte servicii

Ponderea diferitelor servicii in intreg business-ul companiei (aproximativ)

Expertize si ani pe diverse piete / domenii de activitate (*domenii istorice si ani de expertiza ani)

3. Portofoliul de Clienti si branduri

Lucram cu marile agentii de publicitate din tara dar si cu producatori din industrie

4. Echipa – numar angajati / colaboratori

16

5. Cifre de afaceri recente sau estimare (2016, 2017),

evolutii anuale (semestriale sau trimestriale), pondere business din diverse servicii

Lider Print & Promotion – Contact:

www.liderprint.ro

rares@liderprint.ro

lia@liderprint.ro

 


PUBLICITATE: