Clinica Northo, evolutie pozitiva in 2022: peste 1000 de pacienti noi, 10% cota de piata din tratamentele cu Invisalign®
Luni, 20 Martie 2023

 

Cu o investitie initiala de 650.000 euro, Northo este singura clinica din Romania cu o certificare Invisalign® Diamond. Northo inseamna o echipa de medici si tehnologie digitala: 5 unituri dentare, medici cu peste 15 ani de experienta si mai mult de 10.000 de cazuri tratate. Dr. Teodorina Secara este medic primar ortodontie si ortopedie dento-faciala, primul si singurul medic din Romania cu certificare Diamond pentru aparatele Invisalign®

AdPlayers. info

Northo, clinica dedicata ortodontiei lansata anul trecut, la mijlocul lunii martie, de Dr. Teodorina Secara, anunta un bilant pozitiv pentru primul an: mai mult de 1000 de pacienti noi, obtinerea unui cote de piata de peste 10% din tratamentele cu Invisalign® din Romania si o cifra de afaceri de 500.000 euro.

“Ca medic, mi-am indreptat atentia asupra pacientilor, pentru a le oferi tratamente la cele mai inalte standarde, care sa le imbunatateasca viata din punct de vedere al sanatatii, increderii in sine si al succesului in viata sociala. Ca antreprenor, m-am preocupat sa dezvolt business-ul Northo pe principalele directii de actiune, inclusiv in beneficiul doctorilor, rezidentilor si specialistilor, proces pe care il vom accelera prin mai multe proiecte de educatie in anul 2023 indreptate spre profesionistii din domeniul nostru, comunitatea stiintifica din domeniul medical, dar si catre tanara generatie, incluzand aici sedinte educative in scoli.”, a declarat Dr. Teodorina Secara, fondatoarea clinicii Northo, medic primar ortodontie si ortopedie dento-faciala, cu peste 16 ani de experienta si primul medic Diamond Invisalign® din Romania.

Invisalign® este cel mai performant aparat dentar invizibil din lume, realizat in Statele Unite ale Americii, 100% personalizat, confortabil, ce poate fi purtat fara a avea restrictii alimentare, este aproape imposibil de observat, si este alegerea a 14 milioane de oameni din intreaga lume. La ora actuala, peste 300 de medici sunt certificati Invisalign in Romania.

In prezent, pacientii din Romania cauta servicii complete de ortodontie, digitalizate, iar cel mai solicitat serviciu este tratamentul Invisalign datorita beneficiilor pe care le are si a confortului pe care il ofera. In plus, pacientii castiga timp intrucat, prin intermediul tehnologiei, o consultatie de aproximativ o ora inlocuieste serviciile medicale clasice primite prin cel putin trei programari si vizite medicale succesive (evaluare, dosar ortodontic, plan preliminar de tratament). Pacientii care aleg Invisalign beneficiaza de cel mai scurt timp de diagnosticare si de tratament posibil.

„Zambetul nu se opreste la partea estetica, noi punem in echilibru tot sistemul format din oasele maxilare, musculatura faciala, articulatiile temporo-mandibulare si arcadele dentare. Apoi, simbolic, noi zambim cu toata fiinta. Ca sa zambesti cu adevarat, trebuie sa ai incredere, sa iubesti viata si sa te iubesti pe tine. Am devenit ortodont, ca sa pot vedea transformarea aceasta in oameni. Sa fiu doctor de zambete.” a spus Dr. Teodorina Secara, fondator Northo.

,, Lansarea clinicii NORTHO, singura clinica din Romania cu specializarea ortodontie a fost modul meu de a schimba perceptia asupra ortodontiei si a revolutiona procesul de diagnosticare si tratament ortodontic, prin simplificare si digitalizare. Daca ortodontul era si inca este ca o albinuta care zboara din floare in floare de la un cabinet stomatologic la altul, acum este momentul sa valorizam aceasta specializare stomatologica si sa contribuim la profesionalizarea domeniului. Noi asta facem la NORTHO, punem tehnologie performanta la indemana ortodontilor, in beneficiul pacientilor, iar feedback-ul primit pana acum, atat de la pacienti, cat si de la colegii stomatologi care ne trimit pacienti, este unul incurajator.” a continuat fondatoarea Northo.

Dupa deschiderea din 2022 a clinicii de ortodontie intr-o locatie in zona de nord din Bucuresti, in cartierul Primaverii, printre prioritatile investitionale ale Northo in anul 2023 se numara extinderea retelei pentru a oferi acces pacientilor la tehnologie si servicii de ortodontie. Complementar dezvoltarii companiei prin investitii noi, Dr. Teodorina Secara isi propune ca in 2023 sa deruleze si un program de preventie si educatie dedicat parintilor si pacientului direct, copii si adolescenti. In plus, o preocupare strategica va fi dezvoltarea si sustinerea industriei stomatologice, cu focus pe viitorii specialisti in ortodontie - Centrul de Learning - Northo, proces dublat de standardizarea calitatii in ortodontie, prin alinierea cu serviciile oferite la nivel international.

Pacientii care opteaza pentru Invisalign® se bucura de confort, o igienizare usoara a dintilor, vizite mai putine pentru urgente medicale si in plus, pe partea estetica, este aproape invizibil acest tip de aparat.

Invisalign® este un dispozitiv performant, integral digitalizat, iar costurile nu sunt mai ridicate decat in cazul aparatelor clasice Ceramice/Safir. Desi in mod normal aparatele tip alignere, cum este acesta, se achita integral la initierea tratamentului ortodontic, Northo ofera pacientului optiunea de plata in 3-6 rate lunare pentru a-l sustine in demersul sau de a obtine zambetul mult dorit.

Tehnologii de ultima generatie

Clinica NORTHO dispune de tehnologie de ultima generatie, centru de radiologie, scannere intraorale, dispozitiv 4D MODJAW, imprimanta 3D, dar si de un studio foto pentru ca pacientii sa poata vedea evolutia zambetului lor pe parcursul tratamentului. Faptul ca toate radiografiile si alte investigatii pot fi facute in cadrul clinicii si ca aceasta este dotata cu tehnologie digitala si are o echipa experimentata ce poate naviga eficient intregul proces, toate acestea fac posibila o diagnosticare rapida si completa intr-o singura sedinta de aproximativ 1 ora.

Planmeca ProMax® 3D Plus, unitatea completa de imagistica 3D, permite realizarea nu numai a unor imagini 3D, ci si a imaginilor panoramice si cefalometrice, cu o doza mult mai mica de radiatii fata de radiografiile panoramice obisnuite. Cu ajutorul acestui aparat radiatiile sunt reduse cu 77%. In plus, algoritmul inovator de corectie a miscarii al acestuia elimina necesitatea repetarii procesului si stresul pacientului din incercarea de a sta complet nemiscat.

Mulajele clasice au fost inlocuite cu ajutorul scannerului digital 3D iTero Element®, un scanner de ultima generatie de la producatorii Invisalign®. In doar cateva minute acesta creaza o imagine 3D a dintilor si este mult mai precis si mai rapid decat mulajele traditionale.

Tehnologia MODJAW disponibila in clinica Northo ajuta la diagnosticarea rapida si gasirea unui tratament adecvat atunci cand vine vorba de problemele articulatiei temporo-mandibulare. Datorita imaginilor 4D pacientul poate sa-si vizualizeze masticatia, iar medicul poate stabili mai usor un plan de tratament personalizat.

Cu ajutorul softului ClinCheck®, oferit de Invisalign®, medicii ortodonti pot sa planifice si sa optimizeze tratamentul cu aparate dentare invizibile personalizate. Utilizand tehnologia de scanare digitala, acest soft creeaza modele 3D ale dintilor si este proiectat special pentru a optimiza tratamentul si a reduce durata necesara pentru a obtine rezultatele dorite. Prin intermediul lui pacientul va putea vedea cum vor arata dintii sai la final si va sti exact cat timp este necesar acest tratament.

Toate aparatele dentare sunt personalizate si adaptate nevoilor individuale ale pacientilor cu ajutorul imprimantei 3D Asiga Max UV ce utilizeaza o tehnologie inovatoare de fotopolimerizare UV. Aceasta permite obtinerea de modele precise si detaliate in timp scurt, pacientul are posibilitatea de a vizualiza modelul final al tratamentului ortodontic inainte de a incepe tratamentul efectiv.

O alta facilitate disponibila in aceasta clinica exclusivita este studioul foto, care le sta la dispozitie pacientilor la fiecare vizita. Astfel, ei isi pot monitoriza evolutia si vedea schimbarile care apar de la o vizita la alta in timp real.

Clinica NORTHO

Cu o investitie initiala de 650.000 euro, Northo este singura clinica din Romania cu o certificare Invisalign® Diamond. Northo inseamna o echipa de medici si tehnologie digitala: 5 unituri dentare, medici cu peste 15 ani de experienta si mai mult de 10.000 de cazuri tratate. Dr. Teodorina Secara este medic primar ortodontie si ortopedie dento-faciala, primul si singurul medic din Romania cu certificare Diamond pentru aparatele Invisalign®. A urmat stagii de pregatire in clinici din SUA, Germania, Spania si Italia. A participat la peste 60 de cursuri internationale de perfectionare, in tari precum Franta, Grecia, Italia, Africa de Sud, Coreea, Elvetia, Ungaria etc. “

Mai multin Business, 


PUBLICITATE: