Clientii Agentiilor de PR 2012. Agentia lui Lucian Mindruta. Echipa de PR.
Miercuri, 08 Februarie 2012

Clientii Agentiilor 2012

AGENTIE / COMPANIE: ECHIPA DE PR

EXPERTIZA: Relatii publice

MANAGEMENT: Anca Ionescu (foto) – Executive Director

PARTENERI / COTE DETINUTE: Lucian Mindruta, Administrator unic

ANUL INFIINTARII: 2007

AFILIERI / RETEA / GRUP (local, international): Agentie independenta

ECHIPA (numar de angajati) :  10

SERVICII: Media Relations; Social Media; Evenimente de marketing si PR; Comunicare corporatista si de brand; Consultanta si planificare strategica; Comunicare de criza; Media training; Personal branding.

CLIENTI RECENT CASTIGATI (2011-2012): Velux Romania, Rebu, LaColline

CLIENTI (portofoliul actual de clienti si marci pentru care compania administreaza servicii) : Panasonic Romania, Forza Rossa (dealer Ferrari si Lotus), Casa de Licitatii Artmark, Desitin Pharma, Velux Romania, Huawei Romania, Tymbark Maspex, REBU, LaColline.


Fondata in 2007 de Lucian Mindruta, un jurnalist cu experienta in media de business si generalista, Echipa de PR este o companie de relatii publice neafiliata. Filosofia companiei este de a construi mesajele corporatiste si comerciale pornind de la asteptarile si nevoile jurnalistilor. Trainingul in relatia cu media oferit echipelor de management ale clientilor este de asemenea un asset important.

Pe langa serviciile de relatii publice si comunicare, agentia integreaza si o divizie de productie TV, Sign Factor, premiata in 2010 la PR Awards pentru campania sociala "Telefonul copilului", realizata impreuna cu DC Communications pentru Romtelecom.

Mai mult in Clientii Agentiilor


PUBLICITATE: