Cel mai mare ritm de crestere al abonatilor de mobil. Grupul Telekom Romania, in crestere cu 6.3%, pana la 1.65 milioane, mai multe contracte postpaid.
Marti, 06 Aprilie 2021

 

Credit. Telekom Romania

Telekom Romania s-a evidentiat in cursul anului trecut printr-o crestere semnificativa a numarului de contracte postpaid de telefonie mobila, de 6.3%, pana la 1.65 milioane, tendinta care pare ca se continua si in 2021.

AdPlayers. info

Telekom Romania s-a evidentiat in cursul anului trecut printr-o crestere semnificativa a numarului de contracte postpaid de telefonie mobila, de 6.3%, pana la 1.65 milioane, tendinta care pare ca se continua si in 2021.

Totodata, potrivit „Studiului de masurare a cotelor de piata ale furnizorilor de servicii mobile pentru persoane fizice”, realizat de Institutul de Marketing Mia, pe un esantion reprezentativ national, in ianuarie-februarie 2021 (6.000 de respondenti), Telekom Romania este grupul de companii cu cel mai mare ritm de crestere al abonatilor de mobil, raportat la baza de clienti de mobil masurata in luna august 2019.

Pentru a le multumi clientilor pentru increderea acordata produselor si serviciilor companiei, Telekom a lansat noua campanie Manifesto, un nou manifest in care clientii sunt actorii principali, comunicare prin care compania a ales sa-si arate aprecierea pentru clienti si pentru devotamentul acestora.

„In ultimii trei ani, eforturile noastre s-au concentrat pe a afla care sunt dorintele romanilor in ceea ce priveste produsele si serviciile de telecomunicatii si cum putem sa raspundem mai bine acestor nevoi. Le-am propus clientilor produse si servicii fixe si mobile inovatoare, la un raport calitate pret care sa-i multumeascaa spus Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidential, Telekom Romania.

,, Faptul ca Telekom Romania este grupul de companii cu cel mai mare ritm de crestere al abonatilor de mobil inseamna ca intr-adevar suntem un influentator in domeniul nostru de activitate, iar acest lucru ne onoreaza si ne determina sa continuam sa investim in inovatie si sa abordam noi directii. Pentru increderea acordata, ne-am dorit sa le multumim clientilor intr-un fel unic, asa cum am facut lucrurile in ultimii ani. Astfel, am decis ca spoturile pentru noua campanie comerciala sa le fie dedicate. Ei sunt pentru noi actorii principali si toata atentia noastra le este destinata”, a mai adaugat oficialul de vanzari.

Inovatiile care au adus cresterea

Potrivit companiei, inovatiile pe care Telekom Romania le-a adus pe piata de telecomunicatii in ultimii trei ani pot fi rezumate astfel:

Simplificarea ofertelor comerciale, introducerea conceptulului de nelimitat, abonamentul fara perioada minima contractuala, 100% online;

Cartela Mobil Nelimitat, pe care clientii o pot transforma printr-un proces digital ce dureaza mai putin de cinci minute intr-un abonament de telefonie mobila, disponibila in retele de magazine Mega Image, Shop&Go si Carrefour;

Pachetul Telekom Complet - mobil, internet fix si televiziune;

Calatorii cu avionul oferite gratuit romanilor, prin parteneriatul cu Blue Air;

Smart WiFi, internet instant la priza, fara gauri si cabluri in casa;

Smart TV Stick, posibilitatea oferita clientilor de a-si transforma televizorul obisnuit intr-unul inteligent;

Preventia riscurilor si siguranta copiilor in mediul online, prin parteneriatul cu Kaspersky.


Noul Manifest

Totodata, noul manifest continua promisiunea de a le oferi romanilor cel mai bun raport calitate pret si aduce noi oferte pentru principalele produse si servicii Telekom Romania, astfel:

Clientii care aleg sa-si porteze abonamentul activ dintr-o alta retea catre abonamentul Nelimitat M, care ofera internet 4G nelimitat si minute plus SMS-uri nationale nelimitate, vor beneficia de 50% reducere in primele 12 luni de contract, adica vor plati doar 3,5 euro/luna, TVA inclus. La finalizarea acestei perioade, pretul abonamentului va fi de 7 euro/luna, TVA inclus.

Cei care doresc sa-si achizitioneze si un telefon performant in rate pe factura, fara avans si dobanda zero, impreuna cu abonamentul Nelimitat M cu 50% reducere 12 luni, vor putea opta pentru Samsung Galaxy A02s la 5 euro/luna, Huawei P40 lite la 7 euro/luna sau Xiaomi Redmi Note 9 Pro la 8 euro/luna (TVA-ul este inclus in preturile telefoanelor).

Pentru cei care isi doresc internet fix, pe care sa-l poata instala singuri, fara tehnician, fara gauri in pereti si cabluri care sa strice aspectul locuintei, serviciul Smart WiFi este ceea ce au nevoie. Smart WiFi este redus promotional 50% pentru primele 3 luni, astfel clientii vor plati incepand de la 17,5 lei/luna, TVA inclus, pentru serviciul de internet.

Telekom vine si in ajutorul clientilor care vor sa-si transforme simplu si rapid televizorul obisnuit intr-unul inteligent. Serviciul Smart TV Stick ofera acces la pana la 72 de canale TV si permite redarea continutului de pe smartphone pe televizor. Smart TV Stick beneficiaza de o reducere de 50% pentru o luna de zile, perioada in care clientii vor plati doar 7,5 lei/luna, TVA inclus.

In noua campanie, nu in ultimul rand, clientii care se aboneaza la serviciile clasice de televiziune de la Telekom se vor bucura de o reducere promotionala de 50% in primele 6 luni de contract si de HBO si HBO GO incluse 12 luni.

Ofertele comerciale sunt disponibile in cazul contractelor incheiate pe o perioada minima de 24 de luni si sunt valabile pana la data de 31.05.2021, cu posibilitate de prelungire.


Telekom pentru antreprenori

Potrivit responsabililor de comunicare, Telekom vine cu oferte speciale si in intampinarea nevoilor antreprenorilor romani, reafirmand garantia unor servicii nelimitate de comunicatii.

Astfel, in dorinta de a-i sprijini cu cele mai bune solutii dedicate continuitatii afacerii, antreprenorii romani care vor alege sa se porteze in reteaua Telekom pana pe 31 mai 2021, optand pentru abonamentul Freedom 5, vor beneficia de internet 4G si minute nationale nelimitate, cu 50% reducere promotionala la pretul abonamentului in primele 12 luni. Daca doresc si telefoane in rate impreuna cu abonamentul Freedom 5, antreprenorii pot opta pentru telefonul Samsung Galaxy A02s, la 8,5 euro/luna, pret total abonament plus telefon in primul an (pret fara TVA).

Mai multe informatii despre oferte comerciale dedicate antreprenorilor sunt disponibile pe www.telekom.ro/business/businessliber


Mai mult in Business, Campanii, Telecom


PUBLICITATE: