Carrefour da in judecata Cotnari SA Iasi pentru prejudicii de imagine
Luni, 29 Decembrie 2008
 (AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Carrefour Romania ia pozitie in scandalul declansat de Cotnari SA pe seama produselor Grasa de Cotnari si Francusa, a caror origine, conform unei serii de materiale care circula pe Internet, ar fi Cotnari SA Iasi.

Reteaua de magazine spune insa ca produsele Grasa de Cotnari si Francusa sunt comercializate in intreaga retea, inca din anul 2001, iar Carrefour Romania si furnizorii sai detin documente legale care atesta dreptul de vanzare si certificate care confirma calitatea produselor. Potrivit Carrefour Romania, produsele sunt achizitionate de la societatea Vinia SA – IASI care poate oferi clientilor mai multe detalii despre originea produselor sale (www.vinia.ro )

Reprezentantii de relatii publice de la Carrefour spun ca denumirea Cotnari nu este o marca inregistrata de catre compania Cotnari SA - Iasi, iar aceasta societate nu are exclusivitate in folosirea acestei denumiri. Prin urmare, Carrefour Romania se considera indreptatita de a actiona in justitie S.C. Cotnari SA - Iasi pentru repararea prejudiciilor materiale si de imagine suferite prin actiunile defaimatoare ale acesteia.


PUBLICITATE: