BrandTailors dezvolta consultanta in comunicare si pe servicii
Marti, 26 August 2008

AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

Laura Grigore ( foto) este noul Corporate Communication Consultant la BrandTailors, pozitie prin care compania de consultanta de brand vrea sa dezvolte portofoliul de consultanta in comunicare pentru actualii si potentialii clienti nu numai pe partea de produs ci si pe cea de servicii.

 

“Intentia noastra este ca pe termen mediu sa devenim la fel de activi pe partea de branding de servicii la fel ca si in branding-ul de produs”, spune Beatrice Danis – Managing Partner la BrandTailors.

 

Laura Grigore ( 27 de ani) a lucrat in ultima vreme in echipa agentiei de PR, V+O Communication, unde a dezvoltat si implementat campanii si proiecte de communicare pentru conturi precum Germanos, Piraeus Bank, Cosmote, IKEA, GarantiBank, Coca-Cola. Grigore a mai lucrat sapte ani in presa locala si centrala, activand de-a lungul timpului la publicatii precum Cuget Liber Constanta, revista Banii Nostri si revista BIZ.

 

Noul Corporate Communication Consultant BrandTailors este absolventa a Facultatii de Litere, precum si a Facultatii de Jurnalism. Ea a mai urmat cursurile masterului in Comunicare si Relatii Publice in cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative “David Ogilvy”.

 

 

 

 


PUBLICITATE: