Bradul Coca-Cola isi aprinde luminile pe 11 decembrie
Vineri, 07 Decembrie 2007

(AdPlayers.ro/News, Irina Toma)

Aprinderea luminilor din bradul de Craciun Coca-Cola va avea loc pe data de 11 decembrie in fata Operei Nationale Bucuresti. Pe langa acest eveniment, programul De Craciun Coca-Cola alaturi de tine mai propune si spectacolul „Scrisori pentru Mos Craciun”.

Tot in seara de 11 septembrie va fi inaugurata si expozitia de desene realizate de copiii de la Fundatia SOS Satele Copiilor, care va completa programul de Craciun pregatit anul acesta de Coca-Cola. Expozitia va fi cu vanzare si va avea loc in perioada 11-22 decembrie, in holul Operei Nationale Bucuresti. Fondurile stranse vor fi donate micilor artisti.

Spectacolul „Scrisori pentru Mos Craciun” va avea loc la Opera Nationala Bucuresti, in doua reprezentatii, pe 20 si pe 21 decembrie. Suma stransa din vanzarea biletelor de spectacol va fi donata Centrului de Recuperare Neuromotorie „Marin Pazon”. Biletele se vor putea cumpara de la Casieria Operei Nationale, sau on-line, pe www.bilete.ro.

„In fiecare an ne-am bucurat ca oamenii au raspuns cu drag si in numar foarte mare initiativei noastre”, a spus Cristina Biciila, Coordonator Comunicare Coca-Cola Romania. "Acest lucru ne incurajeaza sa credem ca spectacolul organizat de Coca-Cola la Opera Nationala Bucuresti a devenit o traditie, un moment asteptat de toti cei care daruiesc din suflet aducand speranta si zambete in inimile celor mici ”.

Actorii spectacolului de anul acesta sunt George Ivascu, Anca Turcasiu, Mihai Persa, corul Bim Bam si Baletul de copii Studio M al Operei Nationale Bucuresti.  Maestrii din spatele cortinei sunt Gelu Colceag – regie, Carmen Croitoru – scenariu si Roxana Colceag – coregrafie.


PUBLICITATE: