Asistentul lui Steven Spielberg vinde Chainsaw Europe din Romania
Luni, 17 Iulie 2006

( AdPlayers.ro Irina Toma, irina.toma@adplayers.ro )

Fost asistent al lui Steven Spielberg si producator secund al celebrului serial de televiziune “The West Wing”, castigator al premiului Emmy, Jason Keever s-a alaturat echipei de la Bucuresti ale Chainsaw Europe, ca Director de Vanzari la nivel international, anunta reprezentantii casei de productie si postproductie. Cu o experienta bogata in industria de film de la Hollywood, Jason Keever spune ca a ales Chainsaw Europe ca o noua treapta in cariera sa.

Ca director de vanzari la nivel international si post production supervisor pentru proiectele internationale, Chainsaw precizeaza ca Keever va consolida expertiza extinsa a companiei Chainsaw in domeniul post productiei de spoturi publicitare si film, si va lucra indeaproape cu Chainsaw Inc. din Los Angeles.

Asistentul lui Steven Spielberg vinde Chainsaw Europe din Romania„Sunt foarte bucuros ca ma aflu la Bucuresti”, afirma Jason Keever (foto), Director de Vanzari la nivel International, Chainsaw Europe. „Industria de film cunoaste o evolutie foarte rapida in Romania si Chainsaw Europe indica directia in domeniul post productiei prin creativitate si tehnologie. Ma simt onorat sa fac parte din aceasta echipa, ce ofera servicii de cea mai buna calitate in domeniul productiei de spoturi publicitare si film", a mai declarat oficialul de vanzari.

Biografia lui Jason Keever

Jason Keever s-a nascut in Carolina de Nord, Statele Unite, si a obtinut diploma in jurnalism si engleza la Universitatea din Carolina de Nord, la Chapel Hill. In timpul studiilor, si-a descoperit apetitul pentru filme si a decis sa plece la Los Angeles.  A petrecut ultimii trei ani in cetatea filmului alaturi de cele mai mari personalitati din cinematografie si televiziune. Direct implicat in productia filmului „Terminal” ce are ca protagonisti celebrii actori Tom Hanks si Catherine Zeta-Jones, el crede ca nici in visele sale cele mai indraznete nu si-a imaginat ca va lucra timp de doi ani ca asistent al unuia dintre cei mai mari producatori de la Hollywood - castigatorul Oscarului, Steven Spielberg.

Keever a lucrat timp de doi ani ca producator secund al celui mai premiat serial de televiziune al tuturor timpurilor “The West Wing”, serial produs de NBC si premiat cu Emmy si a continuat lucrand ca editor de post productie in compania CineSite (detinuta de concernul Kodak), una dintre cele mai mari companii full service din lume, specializata in efecte vizuale si post productie.

Asistentul lui Steven Spielberg vinde Chainsaw Europe din RomaniaAdPlayersFile: Chainsaw Europe

Sucursala companiei americane Chainsaw Inc din Santa Monica (California), Chainsaw Europe ( www.chainsaweurope.com ) este, potrivit oficialilor, singura companie specializata ce asigura servicii integrate de post productie, îmbinand experienta, tehnologia si know how-ul expertilor americani în acest domeniu cu talentul si creativitatea editorilor din Europa de Est. In Stalele Unite, Chainsaw este compania de post productie a unora dintre mai celebre show-uri de televiziune din Statele Unite precum Gala de Decernare a Premiilor Oscar, MTV Movie Awards precum si celebrul show de televiziune “American Idol”.

Portofoliu de clienti locali Chainsaw Europe:

Agentii: Ogilvy & Mather, Young & Rubicam / Team Advertising, Leo Burnett, Brands & Bears, JWT Scala Thompson, McCann Erickson, Grey Worldwide, Headvertisisng, Next Cap, GMP, Graffiti BBDO, Punct Advertising, Spotlight, FCB, TBWA/Merlin, Lowe & Partners.

Case de productie locale si straine: Saga Film, Tandem Film, Multimedia Est, Stray Dog Film, Flying Film, Park Cinema, 411 Production, PH Focus Films, Twin Films, Mediaset, Lakeshore, Reload, Domino, Shenennigans, Lucifer.

Brand-uri: Poiana, Milka, Orange, Chio Chips, P&G ( Ariel; H&S; Pampers; BAM; Pantene; Omo; Bonux;Tide, Max Factor; Gillette), Sensiblu, Kit Kat, Cosmote, Danone, Romtelecom, Elite (Elita, Selected, Fort), Riso Scotti, Samsung, Audi, Algozone, Renault, Porsche, Ciuc, Romania Libera, Mercedes Benz, Izvorul Minunilor, Floriol, Loteria Nationala, Tuborg, Gazeta Sporturilor, Media Galaxy, Bancpost, Holcim, Unisol, Salonta,  Augusta Motors, Saab, Toyota, Nestle, Wiesana, Elmiplant, Unilever (Dero, Delma), Floriol,  Zapp, Ceresit, Nokia, Real, Campofrio, Raiffeisen, Masterfoods, Foton, Caroli, Africana, Timisoreana, DTH/Boom, Rosia Montana, Sprite, ADHD, Naty, Rollton, Puma, Ficosota, Margaritar, Ford, Algozone, Kickers, Duracell, LG, Lukoil, Carrefour, Terapia, Maggi, Wash & Go, Fairy, Skoll, AXN


PUBLICITATE: