Agentie romaneasca aleasa furnizor digital global de un gigant de 1,2 Miliarde EUR
Marti, 24 Iunie 2014
 
sursa: stefanini.com

adplayers. Iulian Toma

Infinit Solutions a fost ales partener global pentru furnizarea de servicii de marketing si comunicare digitale de un gigant in tehnologia informatiei de 1,2 Miliarde de euro. Stefanini, noul partener al Infinit, desfasoara activitati pe mai multe continente si serveste clienti din Fortune 1000. 

Alegerea vine in urma unei analize a companiilor de pe piata de servicii de profil si a unei colaborari pe mai multe proiecte din trecut. Practic, in urma parteneriatului, serviciile de marketing digital ale agentiei Infinit Solutions dezvoltate in Romania vor ajunge pe toate continentele lumii, la clienti din Fortune 500 ai companiei Stefanini.

“Stefanini va oferi serviciile Infinit, in consortiu, alaturi de ale sale la nivel global”

“Stefanini a facut aceasta alegere in urma unei analize a peisajului de agentii digitale din aceasta zona” a declarat pentru adplayers Bogdan Galusca (foto) – Business Unit Manager Stefanini.

“De asemenea, experienta foarte buna pe care am avut-o deja cu Infinit in diferite proiecte inovative, lucrand impreuna cu oameni foarte bine pregatiti din echipa agentiei, ne-a facut usoara aceasta alegere si inceperea acestui parteneriat. Stefanini va oferi serviciile Infinit, in consortiu, alaturi de ale sale la nivel global si suntem siguri ca acest lucru va aduce valoare foarte multa clientilor nostri.”

“Nivelul la care livram in Romania face fata pretentiilor globale” Alexandru Cernatescu – CEO, Co- Founder Infinit -

“Ne bucuram foarte mult ca si romani pentru ca acest parteneriat este inca o canfirmare a faptului ca nivelul la care livram noi in Romania este unul foarte ridicat si poate sa se ridice la nivelul pretentiilor regionale si chiar globale” a afirmat pentru adplayers, Alex Cernatescu, CEO, Co- Founder Infinit .

“Stefanini este o companie foarte dinamica si inovativa ale carei valori se aseamana foarte mult cu ale noastre lucru care face lucrul impreuna foarte natural. De asemenea  serviciile noastre de agentie digitala se potrivesc perfect cu scalabilitatea oferita de ei rezultand in servicii complete pentru clientii lor. Practic dorim impreuna sa apropiem marketing-ul cu IT-ul si la nivel de solutie, nu doar de nevoie"

Stefanini. Afaceri globale de 1,2 miliarde de euro

Fondata in 1987 ca o companie de IT Training, Stefanini a deven it in prezent un furnizor major de tehnologie a informatiei cu o prezenta globala in 33 de tari ale lumii. Portofoliul Stefanini cuprinde o gama larga de servicii de tehnologia informatiei, de la servicii consultanta si integrare, la dezvoltare de aplicatii si suport IT.

Cu venituri de peste 1,2 Miliarde de euro in 2013, Stefanini livreaza servicii unor companii din topul Fortune 1000 din intreaga lume, accesand o echipa de peste 17.000 de oameni din intreaga lume, punand accent deopotriva pe nevoile locale ale clientilor.

Cea mai mare agentie digitala independenta din Romania, compania Infinit Solutions beneficiaza de instrumente proprii de lucru in domeniul serviciiltalor digitale. Tradigital, unul dintre acestea, creeaza si mentine ecosistemele de brand cu un focus-digital (web, mobile, creatie, CRM, media-planning), de la care incepe dezvoltarea de campanii integrate pe mai multe canale.

In portofoliul de clienti Infinit Solutions se numara Rompetrol, Honda (auto and moto), Praktiker, Medicover, Royal Canin, Abbott, Generali Romania, British American Tobacco, Rin Group, Volksbank, Admiral Markets si multi altii.

Mai mult in Interactive, Digital

 


PUBLICITATE: