Enoiu despre BCR Open Romania: "Nu l-am facut niciodata pentru bani, ci ca sa castigam noi clienti"
Miercuri, 01 Septembrie 2010


 (AdPlayers, Iulian Toma)

BCR contribuie cu un buget cuprins intre 200.000 si 300.000 EUR la noua editie a Open Romania 2010, potrivit unor surse AdPlayers apropiate turneului al carui prim eveniment de lansare a avut loc astazi. Bogdan Enoiu, organizatorul turneului, a refuzat sa comenteze valoarea bugetului de sustinere al sponsorului de titlu BCR Open Romania.

Evenimentul se va desfasura in perioada 18 – 26 septembrie la Arenele BNR, din Bucuresti si este organizat de Media-tique Sport Divizion si McCann World Group. Editia din acest an BCR Open romania pune la bataie drept premii 250 puncte ATP Tour, si 368.450 EUR, in timp ce obligatiile financiare totale ale turneului sunt de 420.200 EUR.

Intrebat de AdPlayers cati bani face ca organizator al BCR Open Romania, Bogdan Enoiu, Presedintele McCann Worldgroup a declarat: „Este un an de criza. Important este sa mentinem turneul la un standard ridicat. Nu l-am facut niciodata pentru bani, ci ca sa castigam noi clienti si sa facem un eveniment unic pentru ei”.

Pe langa BCR, printre sponsorii turneului BCR Open Romania 2010 se numara Vodafone, Enel, Caroli, Powerade, Corona Extra si Dedeman. Mingea oficiala a turneului este Dunlop Fort, iar hotelul oficial este JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Evenimentul va fi transmis de sport.ro (
www.sport.ro ) si ii are ca parteneri pe Gazeta Sporturilor, Automobile Bavaria, National Geographic Romania Story si Esquire. Evenimentul poate fi gasit online pe: http://bcropenromania.ro  http://facebook.com/bcropenromania , http://twitter.com/bcropenromania , http://youtube.com/bcropenromania

Mai mult in Evenimente

BCR Open Romania 2010


 


PUBLICITATE: