Studii de caz digitale din Romania prezentate la varful comunicarii mondiale
Vineri, 13 Martie 2015

 Castigatorii Mena Digital Awards 2014.

adplayers. Iulian Toma

Alexandru Cernatescu, CEO si Co-Fondator Infinit Solutions Agency, va prezenta la MENA Digital Awards, cel mai mare festival de digital din Orientul Mijlociu si Africa de Nord, cateva studii de caz facute de Infinit in Romania, dar care sunt relevante la nivel global, a declarat pentru adplayers seful agentiei.

Specilistul de comunicare digitala reprezinta in premiera Romania ca membru in juriul MENA Digital Awards, eveniment ce va avea loc in perioda 24-25 martie in Dubai, Emiratele Arabe Unite. 


Cernatescu a fost invitat de organizatori sa faca parte din juriul competitiei care va decerna premiile pe 25 martie, iar in cadrul evenimentului Digital Media Forum din 24 martie  va modera un panel de discutii si va sustine o prezentare despre tendinte in marketingul digital.

Contactat de catre adplayers pentru a dezvalui continutul prezentarii, Alexandru Cernatescu a afirmat ca a construit prezentarea pe conceptul “futurology” in care va discuta  despre cum agentiile, alaturi de branduri, trebuie sa fie capabile sa vada in viitor si sa identifice semnale socio-tehnologice care sa indice unde va merge piata.

Omul de comunicare digitala este de parere ca participarea specilistilor romani la evenimente globale ofera posibilitatea de a prezenta Romania ca optiune pe segmentul de tehnologie & inovatie. “Scopul este de a prezenta lucrurile foarte avansate care se fac la noi in tara si mai ales faptul ca suntem capabili, ca si experienta, pregatire si creativitate dar si ca tara si sistem in sine, sa sustinem proiecte de orice fel de magnitudine si complexitate”, a conchis Alexandru Cernatescu.

Aflat la cea de-a patra editie, MENA Digital Awards este cel mai important festival de publicitate digitala din zona Orientului Mijlociu si Africa de Nord. Mai multe informatii despre MENA Digital Awards pe website-ul evenimentului menadigitalawards.com

M
ai mult in Festival


PUBLICITATE: