Mutare de 200.000 de euro in comunicare digitala. Contul Praktiker, la grupul Infinit.
Joi, 28 Ianuarie 2016
 adplayers. Iulian Toma

Estimat de adplayers la un buget de aproximativ 200.000 de euro pe an, Praktiker desemneaza Infinit Soutions Agency ca agentie de referinta pe servicii full digital si The MasterPlan Agency pe partea de e-commerce, performance si digital media buying si planning. Contactati de catre adplayers, reprezentantii de comunicare ai celor doua companii nu au dorit sa comenteze valoarea investitiilor in comunicarea digitala.

Potrivit reprezentantilor de comunicare, alegerea a fost facuta in prisma faptului ca grupul Infinit (Infinit Solutions Agency si The MasterPlan) poate livra aceste servicii intr-un mod aplicat integrat, sub aceeasi umbrela operationala si intr-un mod cu impact real in KPI-urile de marketing dar mai ales de business ale Praktiker.

“Am ales Infinit prin prisma ofertei integrate de servicii in online si a experientei lor si mai ales prin prisma faptului ca am mai lucrat impreuna si in trecut avand rezultate foarte bune.” a motivat alegerea agentiei Mirela Ochiana – Marketing Director Praktiker.

“La baza comunicarii Praktiker a fost si va fi intotdeauna consumatorul si usurinta acestuia de a interactiona cu produsele si serviciile noastre atat in mediul offline cat si in online”, a mai spus Mirela Ochiana. “Consumatorul este din ce in ce mai “digitalizat” si are asteptari ridicate, astfel ca am decis ca incepand cu 2016, alaturi de echipa Infinit Sollutions,  sa dezvoltam proiecte prin care sa aducem Praktiker cat mai aproape de consummator caruia sa-i usuram procesul de achizitie si accesul la informatii  DIY”.

Infinit va livra atat servicii de creatie, strategie, implementare, social media management dar si partea de constructie omnichannel, e-commerce si bineinteles zona de digital media planning and buying. Lider pe piata do-it-yourself (DIY), Praktiker are ca obiective consolidarea pozitiei sale ca furnizor de profil si in mediul digital.

Alexandru Cernatescu – Group CEO & Co-Founder Infinit – “Ne bucura foarte mult intoarcerea Praktiker in portofoliul nostru si mai ales intoarcerea lor cu planuri marete care se vor vedea mai ales in ceea ce priveste interactiunea lor cu consumatorul. Praktiker este un brand foarte “uman” si este de datoria noastra sa construim impreuna “interfete” unificate, coerente, care, prin buna intelegere a traseului consumatorului, sa poata livra o experienta omnichannel la cel mai inalt nivel. O sa urmeze o perioada extraordinara alaturi de Praktiker si ne bucuram enorm sa facem parte din povestea lor si mai ales sa scriem si noi cateva capitole. Multumim pentru incredere Praktiker.”

Lider al pietei de DIY din Romania si avand un nivel de notorietate in Romania de 98%, Praktiker detine in prezent 28 magazine in 24 de orase din tara. Oferta Praktiker Romania cuprinde peste 40.000 de produse, de la decoratiuni, gradina pana la amenjari interioare si exterioare.

Infiintata acum aproape 10 ani, Infinit Solutions Agency este una dintre cele mai mari agentii de comunicare digitala din Romania, avand aproape 60 de profesionisti la nivel de grup,acoperind toata zona de servicii digitale. Prin The MasterPlan Agency ( agentia de media a grupului ), Infinit ofera si servicii de e-commerce, omnichannel strategy, media planning&buying si performance.Printre clientii grupului Infinit se regasesc branduri ca Borsec, Skoda, Microsoft, Xella (YTONG si Multipor), Cosmopolis, Rigips, Angelini, Omega Pharma, Anadolu Medical Center

Mai mult despre Infinit Solutions

Mai mult in Licitatii, Interactive, Digital


PUBLICITATE: