5.000 – 10.000 EUR email marketing Hostway, la White Image
Vineri, 20 August 2010



(AdPlayers, Iulian Toma)

White Image a batut palma pentru servicii de email marketing cu Hostway Romania. Estimata de AdPlayers la 5.000 – 10.000 EUR pe an, colaborarea presupune trimiterea si gestionarea informarilor prin email catre clientii Hostway, precum si de administrarea bazelor de date. Contactat de catre AdPlayers, Andrei Georgescu, Managing Director la White Image nu a comentat valoarea contului de email marketing.

Pe langa comunicarea cu clientii Hostway, White Image va trimite informari si catre clientii Blogway, un serviciu adiacent, de blog instant si complet administrat, cu domeniu .ro. Newsletterele Hostway si Blogway vor avea tematici diferite de la o editie la alta, scopul fiind de a-i informa pe clienti de beneficiile pe care li le ofera compania.

Hostway Romania este subsidiara locala a companiei americane Hostway Corporation, una dintre cele mai mari companii de hosting la nivel global, ce includ inregistrare domenii, web hosting, colocare, servere dedicate, hosting SaaS, si servesc mai mult de 1.4 milioane de website-uri si peste 2 milioane de clienti din intreaga lume. In Romania, Hostway este prezenta din anul 2006. Printre clientii din Romania, se numara: BRD, Trilulilu, eMAG, GSP, CANCAN, Realitatea-Catavencu, National Geographic Channel Romania.

In portofoliul White Image, se regasesc cele mai mari companii din Romania: auto (Dacia, Renault, Porsche Romania), bancar/asigurari (ING, OTP Bank), consultanta/training (TMI, Ensight, Horvath&Partners), retail (Altex, MEDIA GALAXY, Flanco, Flamingo, Panasonic, eMAG), publisheri online (dailybusiness.ro), fashion (Avon, Quelle), farmaceutice (Farmaciile Dona), publishing (Publimedia/Ziarul Financiar, Business Magazin, ProTV Magazin, The One; Intact/Jurnalul National, Financiarul, Revista Felicia; Grupul Realitatea-Catavencu, Grupul Edipresse).


PUBLICITATE: