Licitatiile de creatie publicitara si media Vodafone au fost castigate de McCann Erickson si Universal McCann
Marti, 27 Martie 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Vodafone a anuntat astazi oficial rezultatul licitatiilor de media si creatie publicitara. Activitatile de media si de creatie publicitara ale Vodafone vor fi conduse de McCann Erickson si de divizia de media a acesteia, Universal McCann.

Rezultatul licitatiei desfasurate pe parcursul ultimelor luni a fost anuntat oficial astazi intr-o informare remisa AdPlayers, prin vocea lui Ken Campbell, Chief Marketing Officer Vodafone Romania.

“In ultimele luni, Vodafone Romania a parcurs un proces de selectie laborios pentru desemnarea agentiei care va coordona activitatile de media si de creatie publicitara ale companiei”, a spus Ken Campbell, Chief Marketing Officer Vodafone Romania.

“Dupa o evaluare riguroasa, in care au fost implicati reprezentanti locali si ai Grupului Vodafone, precum si o companie independenta de audit, Vodafone Romania a selectat agentia McCann Erickson, pentru ambele conturi”, a anuntat executivul de marketing al companiei. “Vodafone Romania multumeste tuturor agentiilor care au participat la licitatii”, conchide Ken Campbell, Chief Marketing Officer Vodafone Romania.

PUBLICITATE: