Vaci de muls sau cai de incalecat? Mixul de borhot in comunicare.
 Cum sa aduni vaci si boi, cai si magari in topurile de comunicare din Romania.
Intre Dumnezeu si Neamul meu, dupa Referendum. Razboi sau Pace?
 “Daca prin social-democratie s-a intrat in comunism, nu se poate iesi din comunism tot pe-acolo. E ca o usa care se poate deschide numai dintr-o parte” Petre Tutea
Cum e mai bine, Moarte? DA sau NU la Referendum?
In intelepciunea lor,  Parintii Bisericii spun ca atunci cand vrei sa faci ceva, e bine sa-ti intrebi Moartea daca e bine. “E bine, Moarte, sa fac cutare sau cutare? Iar omul trebuie sa aleaga vazand daca, facand una sau alta, isi cheama mai degraba moartea sau o mai trimite o vreme de la el. E bine, Moarte, sa beau? Sa mananc asta, sau asta? Fac oare asta si oamenii politici?
303 Mil. EUR. Cheltuielile de publicitate in Romania. Cu, sau fara Rebate?
  Media fact Book 2012. Potrivit agentiei de media Initiative, piata de media romaneasca a inregistrat in 2011 un volum de  309 Mil. EUR , si estimeaza 303 Mil. EUR in 2012. 
Campania electorala, sportul nostru cel de toate zilele.
 “Sau tara aceasta sa fie in adevar romaneasca, sau nici nu merita sa fie”
  “Vizualurile (in newsletter) vin de la producator. Aceasta este regula in lansarile iPad. De aceea seamana atat de mult e-mail marketingul pentru lansarea tabletei in oferta” au afirmat pentru adplayers surse apropiate magazinelor online Altex si Emag
 Trimis la cateva ore diferenta, atat newsletterulul Emag, cat si cel de la Altex are acelasi subiect: Noul iPad e aici. Despre asemanarea mesajului din pagina, comentariul este de prisos.
"Oricata frisca si ciocolata ai pune in jurul unui cacat, tot nu va fi tort". Preda despre Profi.
 „Ce cred este ca agentia/ clientul/ casa de productie/ „cinedraculuiafacut-o” incearca sa se dea mai interesanta si sa profite de valul de interes”, mai spune Adrian Preda, Creative director la MRM Worldwide.
Publicitate brici? Mana care taie ochiul.
" Nu suntem de parere ca e un mesaj vizual foarte violent sau nepotrivit publicului larg”, spun reprezentantii One World Romania, prin vocea purtatoarei de cuvant, Alexandra Ivan. “Afisul de anul acesta este o reverenta facuta regizorului Luis Bunuel si gestului suprarealist din filmul sau, “Cainele Andaluz”: mana care taie ochiul. Imaginea doare, ne tulbura, dar lasa o urma adanca. 
Profi loveste din nou. Acum "vorbesc" doi cai.
A inviat mortul. Varianta nou nouta a campaniei Profi a renuntat la oameni. Actiunea se petrece intr-un grajd, iar actorii principali sunt doi cai (frumosi J ). 
 
PUBLICITATE:
« 2 3 4 5 6 »