Nu cred in Antena Poporului. Cred in Brancusi, dar si in cei care fac "In Premiera" si "Romania Te Iubesc"
 
Comunicare publica de maidan:"Baga-mi-as **** in ei" Primarul Bucurestiului
Intrebat de reporterul EuropaFM,  daca si de cand se va opri apa calda in Bucuresti, edilul a reactionat nervos si a exclamat: "Baga-mi-as **** in ei", dupa care a inchis telefonul.
Intre Dumnezeu si neamul meu publicitar
  E greu sa incepi cu "Intre Dumnezeu si neamul meu" a Omului Petre Tutea. Cer ingaduinta celor care citesc pentru ca vreau doar sa atrag atentia ca publicitatea inseamna si altceva decat bani si reclamele care se vad. 
Rasaritul. 45 de ani de rasarituri.
 
Un Effie rade si un pitch plange
 “NE-ATI UMILIT? AFARA DIN CASA NOASTRA!”
Leul braconat de curve.
Sarbu trebuie sa raspunda pentru ce a facut el, nu pentru ce-au facut altii.
Valea! Nu v-ati tinut de cuvant. Ne-ati Pontit.
 Duminica ma duc la vot nu pentru Iohannis. Ma duc pentru mine. Ca sa pot spune in viitorii 5 ani copiilor mei ca nu m-am Pontit si eu.
N-o sa putem noi vota cu poporul, cat au putut ei fura cu televizorul (I)
 Scrisoare din noiembrie 2014, pentru copiii nostri care vor vota in 2019 (I). Moto:  “Daca prin social-democratie s-a intrat in comunism, nu se poate iesi din comunism tot pe-acolo. E ca o usa care se poate deschide numai dintr-o parte” Petre Tutea
SPAM-ul. Noua ordine mondiala a marketingului prin e-mail.
  Ceea ce ma intriga este cum se face ca printre adresele care au raspuns la email se afla inclusiv oameni din firme de software cu adrese care nu sunt publice. 
De la libertatea privitului la TV, la plimbarea libertatii pe ultimul drum
  Daca cei pusi sa cantareasca si sa sanctioneze derapajele intre libertatea cuvantului in media si invitatia la o plimbare “libera” nu-si fac treaba, atunci sa nu fim surprinsi cand oamenii “liberi” se vor amesteca impreuna cu “propagandistii” care au venit cu mesaje dintr-o strategie electorala clara
 
PUBLICITATE:
« 1 2 3 4 5 »