Vincon face 7 Pacate cu Violet
TV, 23
Miercuri, 07 Februarie 2007

Vincon face 7 Pacate cu Violet

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Violet si Vincon Vrancea au lansat luni, 5 februarie 2007, campania TV al noului brand de vin 7 Pacate. Numele si identiatea vizuala ale produsului au fost realizate de agentia Violet si au fost alese, spun reprezentantii agentiei, dupa un îndelung proces de testare interna.

Vincon face 7 Pacate cu Violet"Vincon Vrancea doreste sa construiasca un nou brand, pentru segmentul upper mainstream, care sa ajunga la performantele notabile ale brandului Beciul Domnesc”, spune Dan Ghejan, Director Marketing si Vanzari Vincon.

„Avem mare încredere în acest proiect si credem ca lansarea acestui produs, sustinuta de spotul TV realizat de Violet se va dovedi un succes", continua executivul de marketing.

Sub sloganul "Totul începe de la un vin bun", adauga autorii, “7 Pacate reprezinta ispita, seductia, pacatul primordial. Tânjesti dupa o savoare irezistibila. Vrei sa te lasi sedus. Visezi la fructul oprit si cazi prada ispitei celor „7 pacate” „

În constructia brandului s-a plecat de la pozitionarea produsului în categoria upper mainstream, având o adresabilitate larga, valorile brandului fiind date de caracteristicile consumatorului vizat:  preocupare pentru viata de zi cu zi, camaraderie între sexe, umor sanatos si accesibil, valori simple si clare.

„Ca sa lansezi un brand pe piata îti trebuie o idee puternica, acel vino-ncoa, care sa-si faca loc printre celelalte produse”, spune Irina Bara, Copywriter Violet. „Noi aveam de comunicat un vin care pornea deja de la un nume foarte ofertant: 7 Pacate”

“Am cautat sa comunicam brandul cât mai aproape de starea pe care ti-o da un vin si cât mai aproape de sugestia pe care ti-ar trasmite-o denumirea neobisnuita a vinului”, a mai spus Irina Bara.

7 Pacate

Introdus in piata de catre compania producatoare la sfarsitul anului trecut, 7 Pacate este, potrivit companiei, o gama noua de vinuri proaspete, seci si demiseci, din anul de recolta 2004, formata din soiuri noi ca Aligote si Zghihara de Husi, Feteasca Regala si un cupaj de Cabernet Sauvignon cu Merlot. 7 Pacate a fost creata ca gama complementara brandului Vita Romaneasca, care grupeaza vinuri demidulci si dulci.

.Vincon face 7 Pacate cu Violet.Vincon face 7 Pacate cu Violet

AdFile

Advertiser: Vincon

Brand 7 Pacate

Dan Ghejan - Director Marketing si Vanzari Vincon Vrancea;

Agentie: Violet

Dragos Cazan - Director Creatie Violet,

Irina Bara - Copywriter Violet,

Liviu Drangu - Art Director Violet,

Dan Cretu - Account Director Violet,

Magda Schnell - Account Manager Violet,

Eduardo Vasques - Regizor,

Jordi Rexach - DOP,

Casa de productie: Tandem Film,

Directorii de productie: Razvan Angelescu si Monica Duta.

AdPlayersFile

Înfiintata în anul 2001, Violet Advertising este agentie de publicitate full-service, cu actionariat 100% romanesc. Printre brandurile si clientii din portofoliu Violet se numara Vincon Vrancea, Real Hypermarket, Mapei Romania, Neoset, Intersnack, Gorenje, Euromedia, Libra Bank, Beauty Shop, Marks&Spencer si altii.


PUBLICITATE: