Unicredit Romania 37
Marti, 19 Iulie 2005

( AdPlayers.ro ) Banca UniCredit Romania a inaugurat a 13-a agentie din Bucuresti si cea de-a 37-a unitate din tara. ”UniCredit Romania va accelera politica de dezvoltare organica, iar pana la sfarsitul acestui an obiectivul nostru este sa ajungem la 50 unitati teritoriale”, a declarat Rasvan Radu, Presedinte Executiv al bancii UniCredit Romania.

Agentia, situata in zona Berceni, este dedicata clientilor persoane fizice si intreprinderilor mici si mijlocii (IMM-uri).

„Pe langa canalul traditional de distributie care a ramas unitatea bancara, UniCredit ofera clientilor sai canale alternative si solutii complete de e-Banking. UniCredit are primul serviciu de Mobile Banking de pe piata locala si unul dintre cele mai performante produse de Internet Banking, potrivit unui studiu privind piata serviciilor electronice bancare”, a mai declarat Rasvan Radu.

UniCredit Romania este o banca comerciala cu actionariat strain, ce opereaza pe piata romaneasca din 1997. Capitalul social UniCredit Romania este in prezent de peste 210 milioane RON, iar la sfarsitul primului semestru din 2005 banca avea active totale de circa 1.535 milioane RON, in crestere cu 53% fata de luna iunie 2004.

Grupul UniCredit are o retea de peste 4.600 de sucursale si peste 70.000 de angajati in intreaga lume si este lider in regiunea Europei Centrale si de Est.

UniCredit este prezent in Romania si prin intermediul UniCredit Leasing, una dintre primele companii de profil, UniCredit Securities, ce ofera servicii de investitii in valori mobiliare, cat si prin UniCredit Produzioni Accentrate (UPA), companie specializata in servicii operationale bancare.


PUBLICITATE: