The Ad Store a castigat Eurovita (GSK )
TV
Joi, 29 Septembrie 2005

( AdPlayers.ro ) Dupa o licitatie, The Ad Store Romania si-a imbogatit portofoliul cu Eurovita, ne informeaza reprezentantii agentiei de publicitate. In urma acesteia, The Ad Store dezvolta o campanie de comunicare integrata pentru relansarea brandului Eurovita.

„Licitatia a fost stransa, participand nume mari din industria publicitatii, insa finalul a venit ca o surpriza poate neasteptata pentru unii, dar binemeritata pentru The Ad Store!" spune Remus Frunza, General Manager, The Ad Store Romania.

Oficialii agentiei nu au oferit detalii privind agentiile participante. Jucator important  pe piata vitaminelor, mineralelor si suplimentilor alimentari  de la GlaxoSmithKline ( GSK), contul este unul pentru care The Ad Store a mai realizat, potrivit agentiei, un spot TV  nedifuzat inca, pentru Vitamax.

Comunicarea Eurovita trebuia sa includa, asa cum sunau cerintele licitatiei, toate tipurile de vitamine aflate sub umbrela Eurovita, fiind vorba despre un concept foarte amplu, spun reprezentantii agentiei.

Agentia a dezbatut diverse variante prin care obiectivele trasate de GSK sa fie cat mai bine atinse. „Intr-un final am cazut de acord asupra aceluiasi concept care „impaca” in mod fericit toate cerintele clientului nostru si constituie o „inovatie” in materie de promotie de gama pentru piata publicitatii romanesti” sustin reprezentantii The Ad Store.

Potrivit agentiei de publicitate „La baza conceptului sta o idee originala menita sa genereze o asociere imediata cu produsul in mintea consumatorului, o diferentiere cat mai clara de restul produselor concurente de pe piata, de a supune gama unui concept, situat undeva la limita intre amuzant si important, cu care consumatorii de orice varsta sa se identifice si sa se poata familiariza cat mai rapid”.

Echipa The Ad Store implicata in prioect a fost formata din Adina Marin – copywriter, Bianca Grindeanu - Account Executive / Planner, Daniel Ionescu – Art Director, Ionut Cascaval – Art Executive.

( Iulian Toma )


PUBLICITATE: