Strategic Planning Director nou la Scala JWT
Miercuri, 09 Noiembrie 2005

( AdPlayers.ro ) Scala JWT are trei membri noi in echipa. Agentia de publicitate a achizitionat-o pe Adelina Mustata (31 ani), Strategic Planning Director ,  Mihaela Vacarus (28 ani) – Director Financiar si pe Raluca Dobre (26 ani), pentru BTL si PR.

Noul Strategic Planning Director la Scala JWT,  Adelina Mustata  este proaspat intoarsa din Vietnam, unde a fost Client Service Director la cea mai mare firma locala de cercetare, spune agentia. Potrivit aceleiasi surse “Adelina are o solida experienta in cercetarea de piata” .  Ea a mai lucrat inainte, pe aceeasi pozitie la Synovate Romania.  Atat in Romania cat si in Vietnam a lucrat pentru clienti ca BAT, Coca-Cola Unilever, P&G, Orange.  Are un Master in „Comunitati si cultura”  obtinut la Facultatea de Sociologie Bucuresti si vorbeste fluent engleza si franceza.

Strategic Planning Director nou la Scala JWT

In sprijinul departamentului de BTL si PR a venit Raluca Dobre (26 ani) - foto. Ea vorbeste 5 limbi straine (engleza, franceza, germana, italiana si spaniola) si are un Master in Comunicare Interculturala obtinut in Germania.  Ea a mai lucrat in Germania pentru PRP, o importanta agentie de PR din Frankfurt, afirma reprezentantii Scala JWT si intetioneaza sa-si puna in valoare si in Romania experienta dobandita pe piata germana.

Raluca Dobre a fost implicata in proiecte internationale de PR si a lucrat pe conturi ca: URSA - important producator de materiale termoizolante;  REWE - lant de supermarketuri; ESSELTE LEITZ - principal producator de obiecte de birou.  Raluca A absolvit Facultatea de Comunicare si Relatii Publice in cadrul Universitatii Bucuresti, dupa ce a petrecut un an academic si la Bordeaux, in Franta.

Strategic Planning Director nou la Scala JWT

Mihaela Vacarus (28) –noul Director Financiar ( foto)a avut anterior aceeasi pozitie la BDT Group – dealer Ford si Mazda si la BDT Leasing.  Mihaela are un Master in Contabilitate Internationala la Facultatea de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori.

( Irina Toma, info@adplayers.ro )


PUBLICITATE: