Steilmann a ales FF Advertising
Vineri, 02 Septembrie 2005

( AdPlayers.ro )  Steilmann a semnat pentru un an si jumatate cu  FF Advertising un contract de creatie si agentie de publicitate .

 "Dupa o perioada de cautari proprii, adaptari ale directiilor venite din Germania si un pitch la care au participat 2 agentii de publicitate multinationale si 2 nationale,  Steilmann a decis ca directia propusa de FF Advertising exprima  cel mai bine noua imagine Steilmann" ne transmit reprezentantii FF Advertising. Agentia de publicitate nu a precizat care au fost agentiile implicate in licitatie.

Potrivit agentiei, "FF Advertising a venit cu mai multe propuneri, dar conceptele cu lupul siberian pe fond alb si pisica alba pe fond alb au cucerit Steilmann fara ezitare. Cele doua concepte, subliniaza ideea de clasa si atitudine, altitudine", mai spun ei.

Agentia sustine ca sloganul dat de FF Advertising "Gandeste pe masura ta" comunica direct clientului: "Alege ceea ce ti se potriveste! Fii tu insuti!" subliniaza dorinta Steilmann "de a intelege perfect necesitatile clientului, si de a-i sustine imaginea de succes".

Colectia toamna iarna 2005-2006 este anuntata symbolic, spune agentia. "Frunza afirma relansarea Steilmann in sezonul autumnal. Culorile colectiei sunt inspirate din natura insasi. Paleta coloristica mizeaza pe conceptul de renastere si bucurie, pe linii dinamice, pe un stil office curajos, ca si pe un stil casual elegant" spun reprezentantii FF Advertising. Oficialii agentiei mai sustin ca, odata cu noua colectie toamna iarna, Steilmann trece la un alt nivel de comunicare si implementeaza o serie de inovatii si in relatia cu clientul. 

Echipa FF Advertising care a castigat licitatia este formata din Liviu Efrimov - Creative Director, Horia Basca - Senior Art Director, Catalina Cadinoiu- Copywriter, Irina Dumitru - Account Manager.

Pe langa Steilmann, FF Advertising mai are in portofoliul de clienti nume precum British Council, Ferrero, Mandy, Psihologia Azi, Trefo. ( Iulian Toma )


PUBLICITATE: