Spot TV Nufarul cu Margelatu’: “Nufarul nu curata de pete, dar nu va curata de ... diri-dari"
Miercuri, 14 Octombrie 2009

sursa: politiareclamelor.wordpress.com

 (AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Dupa reclame pentru marci mai mult sau mai putin cunoscute, celebrul actor care a dat viata Margelatului „curata” acum de praf imaginea nu mai putin celebrului Nufarul. Daca legatura istorica cu personajul interpretat de Florin Piersic este una greu de descoperit in izvoarele timpului – Nufarul nu este nici pe departe o marca de pe vremea boierilor de altadata - finalul spotului este cel putin la fel de interesant.

„Nufarul nu curata de pete, dar nu va curata de „diri-dari””, zice finalul spotului in care, din gestul Margelatului, trebuie sa intelegem ca este vorba despre bani. Cat priveste nufarul din fundal, era mult mai usor de scos din "Dumbrava Minunata" decat din spatele unui personaj cu care s-a filmat „Drumul Oaselor”. Reclama este culeasa de la televiziunea unde puteti castiga "diri-dari" in direct, sunand la numarul cu tariful senzational. Ati ghicit. Este vorba de televiziunea lui D(iri) D(ari) TV.

Surprinzator, site-ul nufarul.com.ro nu arata deloc rau pentru imaginea marcii, desi nu strange prea multi interesati. Evident acest lucru se intampla din cauza lipsei de informatii, a functionalitatii, ca sa nu amintim de domeniul ".com.ro".

Dar sa dam totusi Cezarului ce-i al Cezarului. Nufarul ar putea da lectii multor agentii de publicitate care nu s-au ingrijit deloc sa-si faca un site in care sa gasesti, sa zicem, cel putin telefonul si adresa curenta a companiei. Ce sa mai vorbim de servicii, clienti, portofoliul de reclame. Desi pare lipsit de logica, un lucru este evident. Pe Internet, Nufarul poate fi gasit mai usor decat multe dintre companiile active in marketing si comunicare. Din pacate, toata lumea se inghesuie numai la "diri-dari".

PUBLICITATE: