Sanoma Hearst Romania scoate Cosmopolitan Magic
Marti, 28 Februarie 2006

Sanoma Hearst Romania scoate Cosmopolitan Magic( AdPlayers.ro ) Sanoma Hearst Romania scoate astazi pe piata editia speciala Cosmopolitan Magic – “prima revista glossy care abordeaza detaliat magicul si stiintele tainice, ca sa intelegem mai bine misterele ce ne inconjoara”, se arata intr-un comunicat emis de catre editor. Editia speciala a revistei Cosmopolitan are 124 de pagini si pretul de vanzare 7.5 RON.

Roxana Carausu, Marketing Manager, Cosmopolitan si Beau Monde la Sanoma Hearst Romania a declarat pentru AdPlayers si AdPlayers.ro ca revista Cosmopolitan are, potrivit datelor BRAT din septembrie 2005, un tiraj de 43.000 exemplare, media lunara de difuzare fiind de 35.382 exemplare.

Oficialul de marketing mai citeaza o audienta a revistei Cosmopolitan de 236.500 persoane, citand date din Studiul National de Audienta ( SNA ), aprilie 2005. Tariful lista ( rate Card ) pentru o pagina de publicitate in Cosmopolitan este de 5.200 EUR.

Editia speciala Cosmopolitan Magic este, spun editorii, “o invitatie la descoperirea magiei dansurilor, a viselor si a culorilor, la incursiuni in lumea vrajitoarelor si in cea a ritualurilor noastre traditionale”.

Autorii revistei mai precizeaza ca cititoarele revistei vor descoperi secrete ale etnomedicinei si chiromantiei, tehnici exotice de relaxare, armonia feng shui aplicata in toate aspectele vietii - de la amenajarea locuintei pana la retetele din bucatarie si chiar sugestii de lectura pentru timpul liber.

Dupa cum precizeaza oficialii Sanoma Hearst Romania, “Cosmopolitan este cea mai importanta revista pentru femeile tinere din lume, fiind publicata in 25 de limbi si vanduta in peste 100 de tari”.

Portofoliul Sanoma-Hearst Romania cuprinde 7 reviste, dintre care 5 internationale (Cosmopolitan, FHM, National Geographic, Beau Monde si Story) si 2 romanesti (Bine! si Mami), un portal de Internet (www.startpage.ro) si 3 website-uri (www.cosmopolitan.ro, www.fhm.ro, www.mami.ro).

( Irina Toma info@adplayers.ro )


PUBLICITATE: