Saatchi & Saatchi PR a castigat AIG Life
Joi, 09 Februarie 2006

( AdPlayers.ro ) „E un inceput foarte bun pentru acest an, care se arata optimist din punctul nostru de vedere”, a declarat Larisa Petrini, PR Director Saatchi & Saatchi dupa castigarea conturilor de relatii publice AIG Life si CEZ Group in urma a doua licitatii organizate la sfarsitul anului 2005.

Saatchi & Saatchi PR a castigat AIG Life

Reprezentantii AIG life au desemnat in urma unei licitatii organizate la sfarsitul anului, agentia Saatchi & Saatchi pentru oferirea de servicii specializate de relatii publice. Potrivit agentiei de relatii publice, cel mai important asigurator de viata de pe piata romaneasca va beneficia, de asemenea, de servicii de consultanta si comunicare de relatii publice oferite de Saatchi & Saatchi PR.

AIG Life Asigurari Romania este detinuta de American Life Insurance Company (ALICO) - companie membra a American International Group Inc., lider mondial în asigurari si servicii financiare, cu operatiuni în peste 130 de tari si jurisdictii.

In urma unei alte licitatii organizate de compania CEZ si desfasurate in luna decembrie, echipa Saatchi & Saatchi fost desemnata sa se ocupe de si serviciile de relatii publice CEZ. Potrivit Saatchi & Saatchi PR, CEZ Group este cel mai important producator si furnizor de energie si servicii auxiliare de electrificare din Europa Centrala si de Est.  Compania CEZ a achizitionat Electrica Oltenia in urma licitatiei de privatizare de la inceputul lui Octombrie 2005 si ajunge, prin aceasta achizitie, la un numar de 6.6 milioane de consumatori.  

Agentia va asigura servicii complete de consultanta de relatii publice Pe parcursul intregului an 2006, printre acestea, servicii media relations, managementul crizei, servicii editoriale pentru toate materialele de comunicare CEZ si comunicare interna pentru toti reprezentantii companiei din Romania.

“Ambii clienti ne onoreaza si ne vor da oportunitatea de a le oferi expertiza de calitate”, a mai spus Larisa Petrini de la Saatchi & Saatchi PR.

Agentia va asigura servicii de relatii publice pentru cele doua companii pana la sfarsitul anului 2006.

( Iulian Toma, info@adplayers.ro )


PUBLICITATE: