Rompetrol Fill&Go de la Odyssey
TV, Auto
Miercuri, 22 Martie 2006

Rompetrol Fill&Go de la Odyssey( AdPlayers.ro ) Odyssey Communication a realizat campania pentru noul serviciu lansat de Rompetrol - Fill&Go, primul serviciu de plata la pompa din Romania, dupa cum afirma reprezentantii agentiei de publicitate. Agentia a dezvoltat intreaga campanie de lansare, ce a presupus crearea identitatii noului sub-brand si a campaniei integrate de comunicare, precum si planificarea si cumpararea de media. Derulata in perioada Martie-Aprilie, noua campanie Fiil&Go este planificata pe media de aceeasi agentie pe canale TV, radio, presa, outdoor, internet.

Rompetrol Fill&Go de la Odyssey

Dupa spusele reprezentantilor sai, agentia a propus o strategie de comunicare in doua etape: campania de teasing pe canalele TV, presa si radio, care a activat problema in mintea consumatorului ("Opresti la pompa, cobori la pompa si alimentezi tot la pompa. De ce sa platesti la casa?") si campania de lansare, declinata in TV, presa, radio, outdoor, internet, DM si advertoriale, care a adus rezolvarea problemei (“Fill&Go  - plata la pompa”).

Rompetrol Fill&Go de la Odyssey

Autorii campaniei spun ca spotul TV transmite principalul beneficiu al serviciului si anume rapiditatea/convenienta, dramatizandu-l printr-o situatie elocventa: pana si un echipaj de raliu “aflat in plina cursa” ar putea opri fara probleme la Rompetrol pentru a alimenta in numai cateva secunde, folosind cardul Fill&Go Personal.

Filmarile s-au desfasurat pe parcursul a doua zile la  Savarsin, langa Arad, sub coordonarea Castel Film/Abis Studio. Regia si imaginea au fost semnate de britanicul Charlie Watson - regizor si polonezul Sebastian Milaszewski – DOP , “responsabili”  si pentru spotul de imagine Rompetrol "Energia Comunica".

Pentru celelalte medii vizuale - presa, OOH, internet – creativii spun ca s-a preferat un layout simplu, grafic, care sugereaza aparitia unui nou simbol, folosind repere universal valabile ale semnalisticii.

Echipa Rompetrol care a coordonat proiectul a fost reprezentata de: Dorin Gherman - VP Marketing, Corina Vasile si Radu Soare - Communication Managers si Mihai Dinculescu - Marketing Executive.

Campania a fost “alimentata” de la Odyssey de Silviu Padurariu, Ana Tautu, Valeriu Borcos, Florina Moisi si Mihai Preda - Creatie; Diana Stancu, Andreea Balan si Laura Frunza - Client Service; Dora Tancu si Mihai Ilie - Media.

Serviciul Fill&Go pune la dispozitia consumatorilor cardul Fill&Go Personal. Acesta poate fi folosit la orice alimentare, fiecare pompa din statiile Rompetrol fiind dotata cu un aparat pentru citirea lui. Plata se face o singura data pe luna la orice statie Rompetrol, pe baza unei facturi care cuprinde suma alimentarilor din luna precedenta.

(Irina Toma info@adplayers.ro )

Rompetrol Fill&Go de la Odyssey

.


PUBLICITATE: