Publimedia a lansat newsletter-ul Business Magazin
Marti, 17 Ianuarie 2006

Publimedia a lansat newsletter-ul Business Magazin( AdPlayers.ro ) Din 11 ianuarie, PubliMedia International a lansat newsletter-ul Business Magazin. Un nou instrument de informare, potrivit reprezentantilor sai, editorul publicatiei si-a propus comunicarea mai eficienta cu cititorii, si continua linia deschisa in 2005 de lansarea site-ului Business Magazin (www.businessmagazin.ro) .

“Newsletter-ul BM este atat un instrument menit sa sporeasca interactivitatea cu cititorii revistei dar si o modalitate facila si rapida de informare a acestora” a declarat pentru AdPlayers si AdPlayers.ro Cosmina Noaghea Publisher al diviziei Business Press, Publimedia International, Compania de Publishing din grupul MediaPro.  “Contactul strans cu cititorii este o caracteristica fundamentala a demersului publicistic” este de parere executivul Business Magazin.

Pentru moment  lecturarea articolelor publicate in Business Magazin este gratuita, ulterior continutul acestora va fi  accesibil numai abonatilor Business Magazin in baza unei parole unice de utilizator. Newsletter-ul va fi transmis saptamanal, miercuri, iar abonarea la newsletterul Business Magazin se face accesand  www.businessmagazin.ro. Proiectul este implementat in colaborare cu White Image-Loyalty Solutions.

Genoveva Stanitchi, PR & Events Manager Business Press, PubliMedia International sustine ca “abonatii newsletter-ului Business Magazin vor primi prin intermediul postei electronice prezentari succinte ale articolelor publicate in revista, link-urile facilitandu-le acces-ul la analize detaliate, comentarii si tendinte din economie, finante, politica, societate, hi-tech, media & advertising, lifestyle, cultura si stiinta”.

Potrivit editorului publicatiei, Business Magazin este prima revista saptamanala romaneasca de stiri, comentarii si tendinte de business care urmareste prezentarea unor informatii de specialitate intr-un format mai prietenos, menit sa ajute cititorul sa inteleaga fenomene economice complexe si modul in care acestea ii pot afecta afacerea, domeniul de activitate sau locul de munca.

Lansat pe piata in octombrie 2004, Business Magazin apare saptamanal, pe hartie de revista fiind integral color. Pretul de coperta este de 29.900 lei (2,99 RON). Tirajul  este de 20.000 de exemplare din care 8,500 sunt abonamente proprii. Tariful lista ( rate Card) pentru o pagina de publictate este de 3.300 euro.

(Iulian Toma info@adplayers.ro )

Publimedia a lansat newsletter-ul Business Magazin

..


PUBLICITATE: