Productia Shakira, de Paradigma Group
Marti, 25 Iulie 2006
Productia Shakira, de Paradigma Group ( AdPlayers.ro, Iulian Toma, iulian.toma@adplayers.ro )

Productia Shakira, de Paradigma Group„Pentru noi este o mare onoare si provocare in acelasi timp faptul ca am realizat  productia la concertul Shakira, la foarte putin timp dupa ce am contribuit la succesul Depeche Mode in Romania” a declarat Cristian Singer (foto), Director General la Paradigma Group, si inginerul de sunet din a carui mana au iesit vocile Depeche Mode si Shakira. 

Echipa condusa de Cristian Singer de la Paradigma Group a realizat si productia tehnica a concertului SHAKIRA de la Timisoara, dupa ce a realizat productia locala la concertul Depeche Mode, eveniment organizat de E-Magic Entertainment si considerat de presa din Romania evenimentul anului, sub aceeasi organizare . Evenimentul organizat pe 17 iulie de E-Magic a fost oferit de Vodafone si i-a avut ca parteneri pe Kandia si Coca-Cola. Printre partenerii media ai concertului s-au numarat Antena 1, Jurnalul National, Radio 21, Tabu si Sapte Seri.

Sistem sonorizare 2 x 65.000 W, 60 de lumini „moving heads”

Pararadigma Group a asigurat productia tehnica integrala a concertului Shakira, de la Timisoara. Grupul de productie tehnica de evenimente a pus la dispozitia concertului scena avand dimensiuni de 20 x 15 m si structurile aditionale, sistemul de sonorizare cu o putere de 2 X 65.000 W (Martin Audio / Synco Line Array), precum si cele 60 de lumini „moving heads” pentru iluminatul scenic (High End si Vari*Lite ).

3 ecrane de 24 metri patrati, 8.500 metri patrati de gazon acoperit

Productia evenimentului a mai cuprins deasemenea 3 ecrane de mari dimensiuni de 24 metri patrati (LED screen Barco SLite 10) asigurate de Rent’A’Screen si sistemul de acoperire a gazonului Porta-Floor, avand o suparafata de 8.500 metri patrati asigurat de partenerul olandez al companiei, Eurotec.

Paradigma Production "infrastructura  tehnica si managementul productiei"

Cristi Singer spune ca „Paradigma Production, divizie a companiei romano-olandeze Paradigma Group, este in masura sa asigure infrastructura  tehnica si managementul productiei (concept, design, organizare, coordonare si implementare), pentru orice fel de eveniment (live shows, corporate events, conferinte, concerte, teatre , expozitii, moda, etc) sau locatie (de la club, la stadion).

Printre evenimentele pentru care Paradigma a mai asigurat productia tehnica se numara si cele ale lansarii Vodafone in Romania impreuna cu agentia Mometum, din grupul McCann WorldGroup, si productia TARKAN, eveniment organizat de S.L.S. Events Agency la Sala Polivalenta, intre concertele Depeche Mode si Shakira.

AdPlayersFile Paradigma Group

Oficalii companiei Romano-Olandeze au afirmat, pentru AdPlayers, ca Paradigma Group este una din companiile de top din Romania pe piata echipamentelor profesionale din industria de audio, lighting, staging si video.

Compania, spun partenerii sai, a fost creata avand ca obiectiv principal sa aduca ceva nou si creativ pe piata de profil din Romania. Fondatorii Paradigma Group spun ca au o experienta de peste 20 de ani in domeniu si, mai sustin ei, cunosc la perfectie cum functioneaza aceasta industrie.

Paradigma Production, divizie a Paradigma Group, furnizeaza servicii de inchiriere completa de echipament audio, lighting si  staging si acorda o mare atentie investitiilor  in echipamentele sale, propunand intotdeauna clientilor echipamente de ultima generatie, conchid oficialii.


PUBLICITATE: